​P​ROFESSZIONÁLIS TOLMÁCSOLÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

Az E-WORD Fordítóiroda szinkron és konszekutív tolmácsokat is biztosít. Fordítási szolgáltatásainkat belföldön (Magyarországon) és külföldön egyaránt használják üzleti eseményeken, találkozókon, program prezentációkon, képzési szemináriumokon, konferencia előadásokon, bemutatókon és további hasonló alkalmakkor.

Egy idegen nyelv fordítása más nyelvekre különösen nehéz feladat, amelyhez rendkívül folyékony beszédkészségre, kulturális ismeretekre és az idiómák mögöttes jelentésének értelmezési és fordítási képességére van szükség. A szakképzett tolmácsoknak karizmatikusnak, magabiztosnak és tökéletesen nyugodtnak kell lenniük, amikor több nyelv között fordítanak.

​A tolmácsolás fajtái ​

Akár szinkrontolmácsolásra van szüksége egy prezentációhoz vagy más nagy eseményhez, akár konszekutív tolmácsolásra egy kulcsfontosságú nemzetközi üzleti találkozón, mi vagyunk a legjobb választás.

Törekszünk rá, hogy mindig olyan tolmácsokat biztosítsunk ügyfeleinknek, akiknek az Ön célnyelve az anyanyelvük. Ez biztosítja, hogy tolmácsa tökéletesen magabiztos lehessen fordítási képességeit illetően, és elsőosztályú szolgáltatásokat nyújthasson.

Vessen egy pillantást beszélt nyelveink listájára, hogy megtudja, Önnek is tudunk-e segíteni a fordításban következő fontos eseményén, konferenciáján vagy üzleti találkozóján!

Ha nem találná az Ön számára szükséges nyelvet kínálatunkban, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi örömmel keresünk Önnek egy olyan szakembert, aki megfelel aktuális igényeinek.

tolmácsolás

A tolmácsolás​ feltételei - ​módszerünk

A tolmácsolás folyamata nem merülhet ki annyiban, hogy egyszerűen felveszünk egy tolmácsot, aki megjelenik majd az eseményen. Az E-WORD ​Fordítóiroda munkája ezért már jóval a nagy esemény előtt elkezdődik. Teljes körű tolmácsolási eljárásunk integrálja a kutatást, az interjúkat és még számtalan további lépést, így vagyunk képesek igazán kiváló szolgáltatást nyújtani.

 • Kutatás és előkészítés - A tolmácsolás folyamatának első lépése az eseményhez kapcsolódó anyagok (például forgatókönyvek, dokumentációk, napirendek) összegyűjtése. Tolmács csapatunk ezeket szószedetek, és más, a projekttel kapcsolatos nyelvi források megalkotásához használja fel. Forrásanyagainak intenzív tanulmányozásával tudjuk garantálni, hogy még a legbonyolultabb műszaki szakkifejezéseket vagy idiómákat is képesek lehessünk pontosan fordítani.
 • Logisztika és előkészület - Egy nagy konferencia, kereskedelmi bemutató, vagy üzleti találkozó egyaránt megkíván némi logisztikát és előkészítést, különösen akkor, ha szinkron vagy konszekutív tolmácsolási szolgáltatásokra van szüksége. Csapatunk azonban még az eseményre igényelt berendezések beszerzésében is képes Önnek segíteni. Legyen bár szó egy egyszerű írásvetítőről néhány további hozzávalóval, vagy egy teljes, digitális tolmácsrendszerre 15 fülkével a különböző nyelvű fordításokhoz, mi készséggel állunk rendelkezésére. Azzal, hogy mi minden logisztikai és előkészületi szükségletéről gondoskodunk, lehetővé tesszük, hogy Ön az előtte álló feladatra összpontosíthasson ahelyett, hogy a berendezések megfelelősége miatt aggodalmaskodna.
 • Az interjú - A kutatást nem hagyjuk abba a kapott anyagok megvizsgálásánál, hanem minden esetben készülünk egy átfogó interjúval is. Eseményét részletesen átbeszéljük minden érintett belső munkatárssal, alkalmazottal és előadóval. Ez segít jobban megismerni prezentációjának hangnemét, megérteni cége gondolkodását, és tisztázni az esetleges kérdéseinket, amelyek a kezdeti kutatási és előkészítési teendők után merültek fel.
 • Tolmácsolás - A folyamat befejező lépéseként kiváló, pontos tolmácsolási szolgáltatásokat nyújtunk. Több mint 100 nyelvet és kizárólag a legkiválóbb, legképzettebb, legmagabiztosabb, alaposan felkészült tolmács munkatársakat kínáljuk Önnek, így biztos lehet benne, hogy minden elvárását felülmúljuk majd. Akár konszekutív, akár szinkrontolmácsolási szolgáltatásokra van szüksége, garantáltan mi vagyunk a legjobb választás.

Módszerünk négy lépését követve biztosítjuk, hogy tolmácsaink tökéletesen felkészültek legyenek bármilyen helyzet kezelésére. Az értékesítő és marketing szövegektől a programismertető beszédeken és műszakilag bonyolult prezentációkon át a tudományos bemutatókig bármihez megvannak az eszközeink, a tehetségünk és a tapasztalatunk.

​Tolmácsolás a legmagasabb szinten alacsony árakon

A tolmácsolás érzékenységet igénylő, nehéz és összetett feladat. Ha kritikus fontosságú üzleti találkozóra, konferenciára vagy bármilyen más, hasonlóan különleges eseményre készül, és fordítóra van szüksége, nálunk a legjobb kezekben lesz.

Ha Magyarország – és a világ – legjobb tolmácsolási szolgáltatásait szeretné kapni, lépjen kapcsolatba az E-WORD ​Fordítóiroda Budapest ügyfélszolgálatával! Tapasztalt munkatársainkkal, négylépcsős előkészítési procedúránkkal és az egyértelmű, pontos fordítások iránti maximális elkötelezettségünkkel mi jelentjük a legkiválóbb megoldást szükségleteire!

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Biztosak vagyunk benne, hogy szakértői csapatunkkal való konzultációját követően Ön is az E-WORD Fordítóirodát választja majd fordításaihoz!

 • Tapasztalt fordítók
 • Gyors leadási határidők
 • Megfizethető árak
 • Elsőosztályú minőség
 • ​Kérjen ingyenes tolmácsolás árajánlatot most, melyet hétköznap akár 1 órán belül elkészítünk Önnek!

  LEGYEN SZÓ BÁRMILYEN NYELVRŐL VAGY IPARÁGRÓL, MI SEGÍTÜNK!