Tolmácsolás

Az E-WORD Fordítóiroda szinkron és konszekutív tolmácsokat is biztosít. Fordítási szolgáltatásainkat belföldön (Magyarországon) és külföldön egyaránt használják üzleti eseményeken, találkozókon, program prezentációkon, képzési szemináriumokon, konferencia előadásokon, bemutatókon és további hasonló alkalmakkor.

Egy idegen nyelv fordítása más nyelvekre különösen nehéz feladat, amelyhez rendkívül folyékony beszédkészségre, kulturális ismeretekre és az idiómák mögöttes jelentésének értelmezési és fordítási képességére van szükség. A szakképzett tolmácsoknak karizmatikusnak, magabiztosnak és tökéletesen nyugodtnak kell lenniük, amikor több nyelv között fordítanak.

Az E-WORD Fordítóirodánál kizárólag az Ön szükségleteihnek legmegfelelőbb tolmácsokat alkalmazzuk.

Akár szinkrontolmácsolásra van szüksége egy prezentációhoz vagy más nagy eseményhez, akár konszekutív tolmácsolásra egy kulcsfontosságú nemzetközi üzleti találkozón, mi vagyunk a legjobb választás.

Törekszünk rá, hogy mindig olyan tolmácsokat biztosítsunk ügyfeleinknek, akiknek az Ön célnyelve az anyanyelvük. Ez biztosítja, hogy tolmácsa tökéletesen magabiztos lehessen fordítási képességeit illetően, és elsőosztályú szolgáltatásokat nyújthasson.

Vessen egy pillantást beszélt nyelveink listájára, hogy megtudja, Önnek is tudunk-e segíteni a fordításban következő fontos eseményén, konferenciáján vagy üzleti találkozóján!

Ha nem találná az Ön számára szükséges nyelvet kínálatunkban, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi örömmel keresünk Önnek egy olyan szakembert, aki megfelel aktuális igényeinek.

Tolmácsolási módszerünk

A tolmácsolás folyamata nem merülhet ki annyiban, hogy egyszerűen felveszünk egy tolmácsot, aki megjelenik majd az eseményen. Az E-WORD Translations munkája ezért már jóval a nagy esemény előtt elkezdődik. Teljes körű tolmácsolási eljárásunk integrálja a kutatást, az interjúkat és még számtalan további lépést, így vagyunk képesek igazán kiváló szolgáltatást nyújtani.

  • Kutatás és előkészítés - A tolmácsolás folyamatának első lépése az eseményhez kapcsolódó anyagok (például forgatókönyvek, dokumentációk, napirendek) összegyűjtése. Tolmács csapatunk ezeket szószedetek, és más, a projekttel kapcsolatos nyelvi források megalkotásához használja fel. Forrásanyagainak intenzív tanulmányozásával tudjuk garantálni, hogy még a legbonyolultabb műszaki szakkifejezéseket vagy idiómákat is képesek lehessünk pontosan fordítani.
  • Logisztika és előkészület - Egy nagy konferencia, kereskedelmi bemutató, vagy üzleti találkozó egyaránt megkíván némi logisztikát és előkészítést, különösen akkor, ha szinkron vagy konszekutív tolmácsolási szolgáltatásokra van szüksége. Csapatunk azonban még az eseményre igényelt berendezések beszerzésében is képes Önnek segíteni. Legyen bár szó egy egyszerű írásvetítőről néhány további hozzávalóval, vagy egy teljes, digitális tolmácsrendszerre 15 fülkével a különböző nyelvű fordításokhoz, mi készséggel állunk rendelkezésére. Azzal, hogy mi minden logisztikai és előkészületi szükségletéről gondoskodunk, lehetővé tesszük, hogy Ön az előtte álló feladatra összpontosíthasson ahelyett, hogy a berendezések megfelelősége miatt aggodalmaskodna.
  • Az interjú - A kutatást nem hagyjuk abba a kapott anyagok megvizsgálásánál, hanem minden esetben készülünk egy átfogó interjúval is. Eseményét részletesen átbeszéljük minden érintett belső munkatárssal, alkalmazottal és előadóval. Ez segít jobban megismerni prezentációjának hangnemét, megérteni cége gondolkodását, és tisztázni az esetleges kérdéseinket, amelyek a kezdeti kutatási és előkészítési teendők után merültek fel.
  • Tolmácsolás - A folyamat befejező lépéseként kiváló, pontos tolmácsolási szolgáltatásokat nyújtunk. Több mint 100 nyelvet és kizárólag a legkiválóbb, legképzettebb, legmagabiztosabb, alaposan felkészült tolmács munkatársakat kínáljuk Önnek, így biztos lehet benne, hogy minden elvárását felülmúljuk majd. Akár konszekutív, akár szinkrontolmácsolási szolgáltatásokra van szüksége, garantáltan mi vagyunk a legjobb választás.

Módszerünk négy lépését követve biztosítjuk, hogy tolmácsaink tökéletesen felkészültek legyenek bármilyen helyzet kezelésére. Az értékesítő és marketing szövegektől a programismertető beszédeken és műszakilag bonyolult prezentációkon át a tudományos bemutatókig bármihez megvannak az eszközeink, a tehetségünk és a tapasztalatunk.

Válassza az üzletág legjobb tolmácsait – E-Word Fordítóiroda

A tolmácsolás érzékenységet igénylő, nehéz és összetett feladat. Ha kritikus fontosságú üzleti találkozóra, konferenciára vagy bármilyen más, hasonlóan különleges eseményre készül, és fordítóra van szüksége, nálunk a legjobb kezekben lesz.

Ha Magyarország – és a világ – legjobb tolmácsolási szolgáltatásait szeretné kapni, lépjen kapcsolatba az E-WORD Translations-zel! Tapasztalt munkatársainkkal, négylépcsős előkészítési procedúránkkal és az egyértelmű, pontos fordítások iránti maximális elkötelezettségünkkel mi jelentjük a legkiválóbb megoldást szükségleteire!

Sikerült felkeltenünk érdeklődését?

Ossza meg velünk a projektjével kapcsolatos információkat, mi pedig készséggel készítünk Önnek egy költségvetési becslést, és örömmel beszélgetünk tolmácsolási szolgáltatásaink további előnyeiről is!

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Biztosak vagyunk benne, hogy szakértői csapatunkkal való konzultációját követően Ön is az E-WORD Fordítóirodát választja majd fordításaihoz!

  • Tapasztalt fordítók
  • Gyors leadási határidők
  • Megfizethető árak
  • Elsőosztályú minőség

Miért érdemes az E-WORD Fordítóirodát választani?

Talán pont azon gondolkozik, mi is teszi az E-WORD Fordítóiroda szolgáltatásait egyedülállóvá és milyen előnyöket kínálunk más cégekkel szemben? Összegyűjtöttünk ezért közülük néhányat:

Gyors kiszolgálás

Ha minket választ fordítási feladataihoz, az Ön ütemezése és igényei szerint dolgozunk, és mindig betartjuk a projektjével kapcsolatban egyeztetett határidőket. Ha pedig még gyorsabban lenne szüksége a munkánkra, további díj ellenében akár sürgősségi szolgáltatásainkat is igénybe veheti. Mi soha nem késünk – szerintünk ez is fontos garanciája egy megbízható kapcsolatnak.

Fordítás iparági szakértőkkel

Csakis olyan fordítókat választunk, akiknek a fordítandó anyag témája a szakterülete, hiszen az általános fordítók nem látják át az adott üzletág bonyolultságát. Ezzel számos alapvető problémát kiküszöbölhetünk, biztosítva, hogy szakmai dokumentumai 100%-osan tökéletesek legyenek.

Megfizethető árak

Bár csapatunkat csupa szakértő nyelvész és fordító alkotja, áraink mégis megfizethetőek. Egy kiváló fordító munkája sosem olcsó, ami díjszabásunkon is érződik, de büszkék vagyunk rá, hogy észszerű árképzési rendszerünk nagy- és kisvállalatok számára is elérhetővé teszi a szakértői fordításokat.

Garantáltan a legjobb QA rendszer

Minden egyes műszaki dokumentum egy harmadik fél által végzett QA (minőségbiztosítási) rendszeren fut keresztül, az ellenőrzést pedig szakosodott QA elemzők végzik. Fordítás, szerkesztés és lektorálás után is gondoskodunk róla, hogy dokumentuma hibáktól és problémáktól mentes legyen. Erre pedig garanciát is vállalunk!

Nemzetközi szakértőkből álló fordítói csapatunkkal Magyarországon, Közép-Európában és világszerte bárhol mi vagyunk a lehető legjobb választás, ha fordításra van szüksége!

Legyen szó bármilyen nyelvről vagy iparágról, mi segítünk!