​INFORMÁCIÓ- TECHNOLÓGIAI SZOLGÁLTATÁSOK

Az információ-technológia uralja a 21. századi üzleti világát. Életünk mindennapi része - az alacsony szintű hálózatkezelési protokolloktól és adatátviteltől a magas szintű egyedi szoftverekig, alkalmazásokig és adatbázisokig. Az IT teszi lehetővé a globális vállalatoknak, hogy zökkenőmentesen működhessenek, és távoli irodákat integrálhassanak multinacionális szervezetekké. Emiatt az IT fordítások bármely, a világ több régiójában is megtalálható globális szervezet számára nagyon fontosak.

Akár legújabb szoftverének szabadalmához van szüksége egy IT dokumentációra, akár egy termék kézikönyvét szeretné lefordítani egy új IT eszközhöz, az E-WORD Fordítóiroda ideális partnere lesz mindehhez.

Cégünk IT ipari tapasztalattal rendelkező, szakértő műszaki fordítók csapatával rendelkezik. Amellett, hogy több mint 100 különböző anyanyelvű fordító található meg közöttük, olyan szakembert tuduk Önnek választani közülük, aki személyes tapasztalattal rendelkezik az Ön IT iparágában. A szoftver fejlesztéstől az adminisztrációig – garantáltan van olyan fordítónk, aki tökéletes az Ön projektjéhez!

A mi szolgáltatásainkkal Ön biztos lehet benne, hogy minden terméke, alkalmazása és szolgáltatása tökéletesen lesz összeállítva a célközönség számára és megfelel majd az összes helyi standardnak, értéknek és kulturális elvárásnak.

IT fordítói csapatunk

Az IT fordítások hatékony elvégzéséhez a különböző képességek ritka kombinációjára van szükség. Fordítójának nem elég műszaki tapasztalattal rendelkezniea termék vagy a szoftver funkciójának részleteinek illetően, de nyelvi kompetenciára is szüksége van ahhoz, hogy egyértelműen fordíthassa le az információkat egy másik nyelvre.

Ehhez a műszaki ismeretek és az írás, fogalmazás területén szerzett tapasztalatok kombinációja szükséges, ritka nyelvészeti képességekkel kiegészítve. Az E-WORD Fordítóiroda azonban teljes mértékben olyan IT fordítói csapattal rendelkezik, akik még a legösszetettebb dokumentumok jelentette kihívásokra is készen állnak.

Fordítóink mind diplomás, illetve okleveles szakemberek, akiknek minimum 10 év tapasztalatuk van a fordítások területén. Emellett azt is fontos kiemelni, hogy csakis olyan fordítókat választunk ki, akik az információ-technológia területén végzett munkában is tapasztaltak. Emiatt tudunk az „általános” fordító irodáknál nagyságrendekkel minőségibb fordítási szolgáltatásokat nyújtani.

Információ-technológiai fordítási szolgáltatásaink

Tapasztalt műszaki fordítóink és IT szakembereink csapata szinte bármivel megbirkózik. Az olyan marketing anyagoktól, mint a szórólapok és brosúrák a mélyebb, összetett API dokumentációkig mindent elkészítünk. Íme egy kis ízelítő azon szolgáltatásokból, amelyeket információ-technológiával foglalkozó vállalatok számára kínálunk.

 • Szabadalmak/szabadalmi bejelentések - Egy új IT szoftver vagy hardver szabadalmi bejelentése nagyon összetett feladat, különösen akkor, ha idegen nyelven nyújtja be kérelmét. Műszaki szakértőink azonban segíteni tudnak Önnek a szabadalmak és a szabadalmi bejelentések létrehozásában, ezzel egyengetve a termék globális piacra dobásának útját.
 • Műszaki dokumentáció - A műszaki dokumentáció elengedhetetlen a B2B és a B2C szoftverek, valamint az IT hardverek, szerver rendszerek, adatbázisok és hálózatkezelési berendezések esetében is. Megfelelően lefordított dokumentáció nélkül multinacionális felhasználóinak ugyanis nehézséget okozhat az IT termékekkel kapcsolatos karbantartás és ügyintézés. Bízza ránk műszaki dokumentumainak gyors és pontos fordítását!
 • Többrégiós szoftver lokalizálás - Akár egy, akár egy tucat másik nyelvre szeretné lefordíttatni szoftverét, mi segítünk. Szoftver lokalizálási szakértőink az Ön munkatársaival szoros együttműködésben gondoskodnak róla, hogy szoftvere minden elemét lefordítsák a kiválasztott nyelvre. Emellett segíthetünk a mértékegységek átváltásában, valamint a dátum, idő, pénznem és még a központozás lokalizálásában is.
 • Felhasználói dokumentáció és útmutatók - Felhasználói dokumentációk, útmutatók és súgó dokumentumok fordításában is segíthetünk. Akár felhasználói kézikönyvet fordíttatna, akár egy online súgó wikit, vagy szoftveren belüli ügyfélszolgálati erőforrást, IT fordító szakembereink pontos, könnyen követhető GYIK gyűjteményeket és utasításokat alkotnak meg Önnek a kiválasztott nyelven.
 • Műszaki szoftver referencia anyagok - Az olyan szoftver referencia anyagok, mint a fejlesztési dokumentációk és útmutatók, API dokumentációk, vagy bármely további, a fejlesztői csapata által létrehozott dokumentumok fordítását is készséggel vállaljuk. Ez nemzetközi IT munkatársai számára is lehetővé teszi, hogy egyedi szoftverének minden előnyét élvezhessék.
 • Folyamat és eljárás dokumentumok - Ha multinacionális céget vezet, arra is szüksége lesz, hogy IT személyzetének biztosítsa a szabványosított, lefordított folyamat és eljárás dokumentumokat. Ez gondoskodik IT műveletei nemzetközi szabványosításáról, csökkentve a rendszer állásidejét és javítva szervezete globális hatékonyságát.
 • IT irányelvek és bevált gyakorlat dokumentumok - Az információs biztonság fenntartásához, a szállítói szerződések betartásához és az emberi hiba miatti rendszerleállás megelőzése érdekében egyértelmű IT irányelvek szükségesek. Ha cége globálisan is terjeszkedik, az E-WORD Fordítóiroda segíthet Önnek ezen dokumentumok különféle nyelvekre való lefordításával - biztosítva, hogy új IT személyzete rendelkezésére álljon minden olyan információ, ami a vállalati irányelvek betartásához szükséges.
 • Marketing anyagok - Ha Ön globális termékbeszállító, kereskedő vagy gyártó az IT világában, jó ötlet minden célpiacára elkészítettni egy teljes, lefordított marketing csomagot. Ez segíthet több terméket értékesíteni, valamint kedvezőbb benyomást kialakítani márkájáról és vállalatáról. A szórólapoktól az egyoldalas értékesítési dokumentációkon és bemutató pultokon keresztül a különféle marketing kiegészítőkig – bármire is van szüksége, az E-WORD Fordítóiroda lefordítja Önnek!

Mindez csak néhány példa IT szolgáltatásainkra. Ha nem találná meg közöttük, amire éppen szüksége van, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot! Örömmel átbeszéljük projektjét, és megmutatjuk, miként tudja az E-WORD Fordítóiroda Önnek is biztosítani az igényelt szolgáltatásokat.

Az E-WORD Fordítóirodával való partneri kapcsolat előnyei

Még nem biztos benne, hogy az E-WORD Fordítóiroda a megfelelő partner az Ön IT fordítási szükségleteihez? Összegyűjtöttük, milyen előnyöket élvezhet, ha a mi szolgáltatásainkat választja.

 • Tapasztalt műszaki szakírók - Gondosan válogatott műszaki szakíróink még a legösszetettebb dokumentumokat is megértik és hatékonyan fordítják le több mint száz különböző nyelvre. Akár egyetlen országban terjeszkedik, akár multinacionális fordításra van szüksége, mi készen állunk a feladatra!
 • Kulturálisan felkészült anyanyelvi csapat - Fordítóinknak mindig anyanyelve a célnyelv, amelyen dolgoznak és tisztában vannak az adott kultúra összes elvárásával, hagyományával és komplexitásával. Ennek köszönhetően segíthetünk Önnek elkerülni minden potenciális fordítási vagy értelmezési botlást, és biztosítani, hogy fordítása 100%-osan pontos legyen.
 • Minden részletre kiterjedő, többlépcsős szerkesztői és QA eljárás - A fordítás végeztével minden dokumentumot további alapos munkának vetünk alá, így garantálva annak első osztályú minőségét. Először a szerkesztői csapatunk elemzi a dokumentumot, ügyelve, hogy logikus folyású és pontos legyen, majd kijavítja a hibákat, amelyeken esetleg átsiklottunk az eredeti fordítás során. Ezután lektori csapatunk olvassa át a szöveget és további javaslatokat tesz annak tökéletesítésére, a stílus, konzisztencia, nyelvhelyességi vagy központozási hibák korrigálására. Mindezek után dokumentumát QA (minőségbiztosítási) eljárásnak vetjük alá. Fejlett elemző szoftver és saját QA rendszer használatával biztosítjuk, hogy a végeredmény 100%-osan pontos és mindenféle hibától mentes lehessen.
 • Fejlett fordítási technológia – Munkánk során a legújabb és legjobb CAT (számítógépes fordítástámogatás) technológiát használjuk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy saját szószedeteket alkossunk meg ügyfeleink számára, amelyeket a stílusbeli konzisztencia fenntartásához használunk fel az Önnek végzett teljes fordítási munka során. Néhány esetben pedig a dokumentumában ismétlődő szavakat vagy kifejezéseket így automatikusan lehet fordítani - pénzt és időt spórolva Önnek.
 • Nonstop elérhetőség a hét minden napján – Csapatunk valóban globális, vannak közöttük olyan fordítók, műszaki szakemberek és projektvezetők is, akik folyamatosan elérhetőek. Ügyfeleink megelégedésére így a nap bármely szakában, akár éjjel, akár nappal el tudjuk kezdeni új projektjét.
 • Sürgősségi teljesítés - Ha van egy projektje, amit villámsebesen kell leadnia, mi ebben is segítünk. Akár egy új termék piacra dobásához szükséges kézikönyvről van szó, akár egy kereskedelmi bemutatóra szánt szórólapot szeretne időben lefordíttatni, mi örömmel állunk rendelkezésére. Sürgősségi szolgáltatásainkat felár ellenében tudjuk biztosítani Önnek - gyakran akár már 24 órán belül is! Amikor szorítja az idő, mi olyankor is a legjobb munkát végezzük. Bízhat benne, hogy időben leadjuk az anyagát és gondoskodunk minden sürgős fordítási szükségletéről!

Ha minket választ partnerének csakis a legkiválóbb minőségű munkát kapja a legrövidebb idő alatt a világ legmegbízhatóbb információ-technológiai fordítóitól. Ez ilyen egyszerű.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Biztosak vagyunk benne, hogy szakértői csapatunkkal való konzultációját követően Ön is az E-WORD Fordítóirodát választja majd fordításaihoz!

 • Tapasztalt fordítók
 • Gyors leadási határidők
 • Megfizethető árak
 • Elsőosztályú minőség
 • ​Kérjen ingyenes árajánlatot most, melyet hétköznap akár 1 órán belül elkészítünk Önnek!

  LEGYEN SZÓ BÁRMILYEN NYELVRŐL VAGY IPARÁGRÓL, MI SEGÍTÜNK!