​WEBOLDAL FORDÍTÁS

Online weboldal fordító szolgáltatásaink minden webes tartalmának fordítására összpontosítanak. Beleértve a videó és média mellékleteket is és minden esetben úgy konvertáljuk weboldalát, hogy az a célnyelvet beszélő látogatóknak is kivételes, anyanyelvi szintű felhasználói élményt nyújthasson.

Emellett a SEO (keresőoptimalizálás - Search Engine Optimization) igényeknek való megfelelésre is odafigyelünk minden nyelven biztosítva cége online láthatóságát. Szolgáltatásaink minden főbb fejlesztői nyelven (például a HTML, XML, Java), valamint az olyan közismert CMS (content management, azaz  tartalomkezelő) rendszerekben is, mint amilyen a WordPress elérhetőek. 

Gyakori frissítésekkel és rendszeres karbantartással biztosítjuk, hogy weboldalai valóban elsőosztályúak legyenek és hatékonyan szolgálják cége globalizációs célkitűzéseit.

A B2B és B2C szoftverektől az ügyfélnek szóló weboldalakig bármit örömmel elkészítünk Önnek.
weboldal fordítás

​Weboldal fordítás az E-Word Fordítóirodánál

A weboldalak fordítása esetében szintén minden részletre kiterjedő megközelítést alkalmazunk. Gondoskodunk róla, hogy honlapjának minden egyes aspektusa a célpiacnak megfelelően változzon, gördülékeny anyanyelvi felhasználói élményt biztosítva.

Ha weboldal fordításról van szó, mi bármit meg tudunk oldani az UI módosítástól a fordításig, a mértékegységek átváltását, valamint a videó és audio anyagok fordítását is beleértve.

Következzen egy kis betekintés a weboldal fordítás teljes folyamatba:

 • Elemzés és weboldal-feltérképezés - Lokalizációs projektjeinket mindig egy átfogó feltérképezéssel kezdjük. Ennek során meghatározzuk ügyfelei elvárásait, elvégezzük a lokalizálandó forrásanyag belső elemzését, valamint készítünk egy listát a projekt befejezéséhez szükséges szoftverekről, eszközökről és munkatársakról. Megbecsüljük a feladatok elvégzéséhez szükséges időt és ajánlatot adunk a projekt költségeiről.
 • A lokalizálási szükségletek felmérése - A kapott anyagok belső vizsgálata során részletes analízist készítünk az Ön lokalizációs szükségleteiről. Ez tartalmazza majd a fordítandó tartalmak és multimédiás elemek teljes listáját, valamint kijelöli a projektjével kapcsolatos műszaki, nyelvészeti és kulturális követelményeket is. Csak ezek ismeretében kaphatunk igazán átfogó képet projektje igényeiről.
 • Terminológiai szószedet és stílusútmutató készítés - Itt az ideje, hogy munkához lássunk! Először egy átfogó terminológiai szószedetet és stílusútmutatót készítünk el weboldalának tartalma, márkájának irányelvei és stratégiája, valamint az Ön útmutatása alapján. Ezek gondoskodnak majd róla, hogy a lefordított weboldal hangneme és tartalma is garantáltan megfeleljen cége összes igényének.
 • Fordítás a célnyelv(ek)re - A folyamat alapos előkészítése után érkezik el a fordítás ideje. Dokumentumait minden egyes aloldalhoz egy teljes, az iparágában járatos fordítói csapat készíti el, biztosítva, hogy azok pontosak, egyértelműek és minden igényének megfelelőek legyenek.
 • QA és leadás - Miután lefordítottuk weboldalát, eljött a minőségbiztosítás (QA) ideje. Elküldjük munkánkat a kijelölt QA specialistákhoz, akiknek anyanyelve a célnyelv. Ők megvizsgálják a munkánkat, hogy az megfelel-e a helyi szokásoknak, kulturális normáknak, összességében pontos és egyértelmű-e. Az ő visszajelzéseik alapján elvégezzük a szükséges módosításokat munkánkon. Ezután adjuk le a munkát Önnek. A weboldalának frissítését elvégezheti saját maga is vagy rábízhatja tapasztalt webfejlesztőinkre az elkészített munka implementálását.
 • Rendszeres frissítések - A projekt leadását követően a mi munkánk nem ér véget. Folyamatos lokalizálási és fordítási szolgáltatásokat kínálunk. Bármikor ha új oldalt, blog bejegyzést vagy bármilyen más tartalmat ad hozzá, elvégezhetjük annak fordítását így biztosítva, hogy többnyelvű weboldalai és elsődleges weboldala megfelel egymásnak és rendszeresen frissítve van.

Intenzív lokalizálási folyamatunk eredménye weboldalának egy kulturálisan helyes, könnyen érthető verziója, melynek működőképessége megegyezik az eredetiével, de tökéletesen vonzó a célnyelven.

A weboldal fordítás - lokalizálás előnyei

Ha minket tisztel meg bizalmával, mint lokalizálási partnere, annak számos előnyét élvezheti.

 • 100%-ban pontos fordítások - Miénk a legjobb műszaki fordítói csapat az üzletágban - és kész. Egyenként válogatjuk fordítóinkat, akik jártasak az Ön iparágában vagy szoftverében, és akik anyanyelvi szinten ismerik a célnyelvet. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy egy tökéletesen anyanyelvi, 100%-ban pontos fordítást biztosítsunk lokalizációs projektjéhez.
 • Teljes beilleszkedés csapatába, munkafolyamataiba - Akár egy kis weboldalt fordíttat, akár egy nagy, összetett B2B szoftvert, mi szorosan együtt dolgozunk Önnel, hogy a projekt zökkenőmentesen menjen végbe. Lokalizálási csapatunk mindig elérhető és együtt dolgozik fejlesztői csapatával, hogy leküzdje az esetleges akadályokat és biztosítsa a maximális lokalizálási minőséget.
 • Szakértői projektvezetés - Projektvezetőink a projekt-feltérképezés szakértői. A kihívásokat kezelve biztosítjuk, hogy az ígért lokalizálási ütemtervet betartsuk. Még ha nem várt hibák vagy felhasználhatósági problémák is akadnak az utunkba, professzionális projektvezetőink csapata mérsékeli az olyan problémákat, mint például a késedelem, műveleti hatókör/funkció csúszás és a költség túllépések.
 • Szakértő QA eljárások - QA tesztelőink csapata a legjobb a szakmában. Miután befejeztük a lokalizálást, ők minden szemszögből átnézik szoftverét vagy weboldalát - azonosítják a lehetséges problémákat, melyeket esetleg elnéztünk vagy kihagytunk.
 • Megnövekedett eladások - A nem megfelelően lokalizált szoftverek és weboldalak alacsonyabb eladásokat eredményezhetnek a célpiacán. Egy, a vásárló nyelvén nehezen használható szoftver frusztrálni fogja őket, és a nem megfelelően lokalizált weboldalakat nehéz lesz használni, így rossz benyomást tesznek a vásárlókra. A megfelelő lokalizálás segít kiküszöbölni ezeket a problémákat - megnövelve az eladásokat üzleti vállalkozása számára!

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Biztosak vagyunk benne, hogy szakértői csapatunkkal való konzultációját követően Ön is az E-WORD Fordítóirodát választja majd fordításaihoz!

 • Tapasztalt fordítók
 • Gyors leadási határidők
 • Megfizethető árak
 • Elsőosztályú minőség
 • ​Kérjen ingyenes weboldal fordítás árajánlatot most, melyet hétköznap akár 1 órán belül elkészítünk Önnek!

  LEGYEN SZÓ BÁRMILYEN NYELVRŐL VAGY IPARÁGRÓL, MI SEGÍTÜNK!