​​BIZONYÍTVÁNY FORDÍTÁS

A hivatalos fordítás külföldi munkavállaláshoz vagy külföldön folytatott tanulmányokhoz elengedhetetlen, ezért rendkívül fontos, hogy megfelelő minőségben kerüljenek lefordításra ezek a dokumentumok. Bármilyen bizonyítvány fordítását minden nyelvről minden nyelvre vállaljuk, így biztos kezekbe kerülhet ügyfeleink jövője. Nagy szakmai gárdával, hozzáértő, speciális szakterületeket is ismerő, nagy tapasztalattal rendelkező szakfordítókkal dolgozunk együtt. A hivatalos dokumentumokat így biztosan a legnagyobb odafigyeléssel, a legtökéletesebb módon kapják ügyfeleink készhez, hogy jövőjük biztosított lehessen.

Az E-Word Fordítóiroda gyors, precíz és kedvező áron kínálja bizonyítványok és más hivatalos dokumentumok bármilyen nyelvre való fordítását. Bármilyen hivatalos iratra vagy dokumentumra is legyen szüksége az új álláshoz vagy az új iskolához, cégünk készségesen áll a rendelkezésére. Kiemelt figyelmet szentelünk a bizonyítványok, érettségik, diplomák, oklevelek, indexek, leckekönyvek, jogosítványok, személyi igazolványok, lakcímkártyák, hatósági erkölcsi bizonyítványok, anyakönyvi kivonatok, önéletrajzok, kísérő levelek és orvosi igazolások fordítására, hogy ügyfeleink 100%-osan elégedettek legyenek munkáinkkal.

​​bizonyítvány fordítás

Tanúsítással ellátott, hiteles bizonyítvány fordítás minden nyelvre

Az elkészült iratokhoz, dokumentumokhoz, bizonyítványokhoz, a hiteles fordítást igazoló tanúsítványt állítunk ki. Bár ez a záradékolás nem jelent magyar állami hitelesítést, a sok éves szakmai tapasztalatunk a garancia rá, hogy a tanúsítványt is ugyanúgy elfogadják külföldön is, mint az állami hitelesítést. ​Az általunk fordított anyagok - így a bizonyítvány fordítás is - biztonságban felhasználhatók külföldi munkavállaláshoz, tanulmányok folytatásához vagy akár más országbeli hivatalos ügyintézések kapcsán.

A kétoldalas, keményfedeles végzettségi bizonyítványok számos fajtáját fordítottuk már 2001-óta, amióta cégünk szolgáltatása Magyarországon elérhető. Érettségi bizonyítványok, szakmunkás képzések, OKJ-s papírok, egyetemi diplomák, főiskolai oklevelek és nyelvvizsga bizonyítványok megszámlálhatatlan változatával dolgoztunk már ez idő alatt, így rálátásunk és mély szakmai tapasztalatunk van számos speciális területre, mint például a műszaki, a gazdasági, a jogi vagy az orvosi szektor.

Bizonyítvány fordítása szakértőktől nagy szakmai tapasztalattal

Az E-Word Fordítóiroda nem csak a legnépszerűbb nyelvekre vagy nyelvekről ​vállal bizonyítvány fordítást. Számunkra a szakmai fordítás nem merül ki az angol, német, francia és spanyol nyelvekben. Bízzon meg bennünket, akármilyen távoli országba is kívánja bemutatni dokumentumait, bizonyítványát és mi garantáljuk, hogy a legjobb minőséget fogja megkapni tőlünk, hiszen célunk, hogy üzleti partnereink teljesen elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.

Sikerünk titka, hogy csak nagy tapasztalattal rendelkező, szakmailag is érett munkatársakkal dolgozunk együtt, akik a szükséges nyelvterületen, anyanyelvi szinten képesek tökéletes fordításokat készíteni. Megbízható fordítást segítő szoftvereink segítségével költséghatékonyan és szakmailag korrekten készítjük el a legspeciálisabb szakszavak fordítását is akármilyen nyelvre. Többszintű szigorú minőségellenőrzésünk a garancia arra, hogy minden ügyfelünk elégedetten vehesse át a ránk bízott fordításokat.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Biztosak vagyunk benne, hogy szakértői csapatunkkal való konzultációját követően Ön is az E-WORD Fordítóirodát választja majd fordításaihoz!

  • Tapasztalt fordítók
  • Gyors leadási határidők
  • Megfizethető árak
  • Elsőosztályú minőség
  • ​Kérjen ingyenes bizonyítvány fordítás árajánlatot most, melyet hétköznap akár 1 órán belül elkészítünk Önnek!

    LEGYEN SZÓ BÁRMILYEN NYELVRŐL VAGY IPARÁGRÓL, MI SEGÍTÜNK!