Rólunk

Örömünkre szolgál, hogy ránk gondolt következő fordítási projektjéhez!

Ügyfeleinknek már közel 20 éve biztosítunk elsőosztályú fordítási/nyelvi/lokalizálási szolgáltatásokat, világszerte. A határidőkre, a szabatosságra és a kulturális pontosságra mindig odafigyelünk - így elkészített fordításainkkal Ügyfeleink maximális megelégedettségére törekszünk.

Sikerünk kulcsa a magasan képzett nyelvészi- és témaspecialista csapatunk.

Munkatársaink között számos magyar- és idegen anyanyelvű szakfordító található.

Mi kínáljuk az üzletág legszélesebb körű fordítási szolgáltatásait.

Szinte bármilyen lakossági és vállalati megbízást teljesítünk a speciális IT dokumentációktól a marketing anyagokon, az üzleti e-maileken és ajánlatokon át egészen a jogi dokumentációig, beleértve az elkészített munkák lektorálását és szerkesztését is.

Az E-WORD Fordítóiroda Magyarország egyik legnagyobb nyelvi szolgáltatója.

2001 óta mind a magyar, mind a nemzetközi piacokon jelen vagyunk. Ügyfeleink igényeiknek megfelelően komplex nyelvi szolgáltatást nyújtunk szinte bármilyen nyelvpárban. Havi több mint 1 millió szavas nagyságrendben elkészített fordításainkkal és állandó (24/7) online elérhetőségünkkel az E-WORD Fordítóirodánál valóban páratlan szolgáltatást kapnak Ügyfeleink.

E-WORD Fordítóiroda – A pontos és megbízható fordítási szolgáltatások első számú forrása

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Biztosak vagyunk benne, hogy szakértői csapatunkkal való konzultációját követően Ön is az E-WORD Fordítóirodát választja majd fordításaihoz!

  • Tapasztalt fordítók
  • Gyors leadási határidők
  • Megfizethető árak
  • Elsőosztályú minőség

Miért érdemes az E-WORD Fordítóirodát választani?

Talán pont azon gondolkozik, mi is teszi az E-WORD Fordítóiroda szolgáltatásait egyedülállóvá és milyen előnyöket kínálunk más cégekkel szemben? Összegyűjtöttünk ezért közülük néhányat:

Gyors kiszolgálás

Ha minket választ fordítási feladataihoz, az Ön ütemezése és igényei szerint dolgozunk, és mindig betartjuk a projektjével kapcsolatban egyeztetett határidőket. Ha pedig még gyorsabban lenne szüksége a munkánkra, további díj ellenében akár sürgősségi szolgáltatásainkat is igénybe veheti. Mi soha nem késünk – szerintünk ez is fontos garanciája egy megbízható kapcsolatnak.

Fordítás iparági szakértőkkel

Csakis olyan fordítókat választunk, akiknek a fordítandó anyag témája a szakterülete, hiszen az általános fordítók nem képesek megérteni az adott üzletág bonyolultságát. Ezzel számos alapvető problémát kiküszöbölhetünk, biztosítva, hogy szakmai dokumentumai 100%-osan tökéletesek legyenek.

Megfizethető árak

Bár csapatunkat csupa szakértő nyelvész és fordító alkotja, áraink mégis megfizethetőek. Egy kiváló fordító munkája sosem olcsó, ami díjszabásunkon is érződik, de büszkék vagyunk rá, hogy észszerű árképzési rendszerünk nagy- és kisvállalatok számára is elérhetővé teszi a szakértői fordításokat.

Garantáltan a legjobb QA rendszer

Minden egyes dokumentum egy harmadik fél által végzett QA (minőségbiztosítási) rendszeren fut keresztül, az ellenőrzést pedig szakosodott QA elemzők végzik. Fordítás, szerkesztés és lektorálás után is gondoskodunk róla, hogy dokumentuma hibáktól és problémáktól mentes legyen. Erre pedig garanciát is vállalunk!

Nemzetközi szakértőkből álló fordítói csapatunkkal Magyarországon, Közép-Európában és világszerte bárhol mi vagyunk a lehető legjobb választás, ha fordításra van szüksége!

Legyen szó bármilyen nyelvről vagy iparágról, mi segítünk!