​​​ÖNÉLETRAJZ FORDÍTÁS

Legyen szó külföldi állásajánlatra való pályázatról, akár idegen nyelvről magyarra való pontos fordításról, az E-Word Fordítóiroda akármilyen nyelvről akármilyen másik nyelvre képes lefordítani általános és szakmai önéletrajzokat is. Fordítóirodánk vállalja motivációs levél és önéletrajz fordítását is professzionális minőségben a világ összes nyelvére akár 24 órán belül. Munkatársaink kiemelt tudással, anyanyelvi szinten megírják vagy lektorálják a szükséges dokumentumokat.

Több száz fordítóval dolgozunk együtt, így önéletrajza, motivációs levele a legjobb kezekbe kerül és szükség esetén - speciális szaktudással rendelkező - a szakterületben jártas munkatársunk foglalkozik a szakmai önéletrajzával, hogy az a legmegfelelőbb formában kerüljön átadásra. Az önéletrajz egy bemutatkozó portfólióban vagy állásajánlatnál rendkívül fontos momentum, ezért kiemelten fontos, hogy hibamentes és szakmailag is korrekt fordítás kerüljön átadásra, ezért fordítóirodánk rendkívüli odafigyeléssel készíti el ezeket a dokumentumokat ügyfelei számára.

Kockázatmentes motivációs levél és önéletrajz ​fordítás

A minőségi motivációs levelek és önéletrajzok fordítása, megszerkesztése vagy lektorálása nagy odafigyelést és az adott szakmában való jártasságot igényel. Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy az adott nyelvet kitűnően ismerő és az életrajz írásban különösen jártas személy végezze a fordítást, hiszen egy önéletrajznál rendkívül fontos a célnyelv sajátosságait és formai követelményeit ismerni és megfelelően alkalmazni egy ilyen fontos dokumentum esetében.

Mivel az önéletrajzok minőségén múlhat ügyfelünk új állása, ezért nyugodt szívvel bízhatja ránk mindenféle kiegészítő dokumentumok fordítását is. Nem csak az önéletrajzot, de motivációs levelet, ajánló levelet, kísérőlevelet, EuroPass-t, bizonyítványt, szakdolgozatot, diplomamunkát, diplomát vagy más képzéseket igazoló dokumentumokat is. Az E-Word Fordítóiroda segít úgy megfogalmazni a dokumentumokat, hogy az az új munkaadójának csábító, de informatív is legyen, illetve szakmailag kifejező és szerkezetileg is precíz. Amennyiben szükséges online bemutatkozáshoz rövidebb változatot is elkészítünk önéletrajzához közérthető nyelvezettel, de akár a teljes életművet, életutat bemutató könyv fordítását és lektorálását is vállaljuk!

önéletrajz fordítás

Önéletrajz fordítás kedvező áron kiemelt minőségben sok éves tapasztalattal!

Az általunk fordított önéletrajz után nagyobb valószínűséggel fogják behívni állásinterjúkra, hiszen írásunkkal pozitív benyomást keltünk a szakmaiság keretein belül. Ezt az egyensúlyt nehéz megtalálni, ezért is bízzon bennünk, hiszen már 2001 óta végzünk minden nyelvről minden nyelvre való fordítást Magyarországon is. Üzleti célunk, hogy gyors, pontos és minőségi szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára.

Jelenleg havonta egymillió szót fordítunk le és a hét minden napján, a nap minden órájában azon dolgozunk, hogy ügyfeleink igényeit 100%-osan kielégítsük. Teljeskörű nyelvi szolgáltatásaink olyan speciális területekre is kiterjednek, mint az orvosi, jogi, műszaki vagy gazdasági szektor. Több mint száz fordítóval állunk napi kapcsolatban, akik egy-egy meghatározott szakterületre specializálódtak, így biztosan a legjobb minőségű önéletrajzot készítjük majd el az Ön számára is! Keresse online fordítóirodánkat ​bizalommal!

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Biztosak vagyunk benne, hogy szakértői csapatunkkal való konzultációját követően Ön is az E-WORD Fordítóirodát választja majd fordításaihoz!

  • Tapasztalt fordítók
  • Gyors leadási határidők
  • Megfizethető árak
  • Elsőosztályú minőség
  • ​Kérjen ingyenes önéletrajz fordítás árajánlatot most, melyet hétköznap akár 1 órán belül elkészítünk Önnek!

    LEGYEN SZÓ BÁRMILYEN NYELVRŐL VAGY IPARÁGRÓL, MI SEGÍTÜNK!