Árképzés

Fordításaink árait jellemzően a forrásnyelvből számoljuk – ez az a nyelv, amelyről fordítunk Önnek. Általában szavanként számolunk, habár ez nem mindig lehetséges, például az olyan dokumentumok esetében, mint a szkennelt pdf-ek vagy kézzel írt szövegek.

A fordítás összköltsége az elvárt leadási határidő, a válaszott nyelv és a projekt további egyedi jellemzőinek függvényében változik.

Alap árképzés - külön többletköltség nélkül

Az E-Word alap fordítási szolgáltatásainknál sem minimum szómennyiség, sem további pluszköltségek nincsenek. Vagy szavanként vagy oldalanként fizet, és a költséget a forrásdokumentum hossza alapján számoljuk ki.

Ebbe az árkategóriába a következő megbízások tartoznak:

  • Átfogó lektorálás - A fordítás és a szerkesztés elvégzése után szakértő lektori csapatunk ellenőrzi dokumentumát, biztosítva, hogy az 100%-osan pontos, egyértelmű és tömör legyen.
  • Háromlépcsős minőségellenőrzés - A lektorálást követően dokumentumát többlépcsős minőségellenőrző procedúrának vetjük alá. Fejlett, számítógépes fordítástámogató eszközeink és saját QA (minőségbiztosítási) eljárásunk használatával minden esetleges hiányosságot, hibát és stílusbeli problémát kiküszöbölünk.
  • Felülvizsgálat - Amennyiben visszajelzése alapján a dokumentum további felülvizsgálatára van szüksége, azt is elvégezzük, külön költségek nélkül.

Kedvezmények CAT eszközös fordítással

Számítógépes fordítástámogatási (CAT) eszközök használatával az ismétlődő szavak, a hozzávetőleges egyezések és további, a dokumentumában előforduló ismétlődések alapján tudunk kedvezményt biztosítani. Saját fordítási memória adatbázisunk használatával a már korábban lefordított szavak, mondatok vagy akár teljes kifejezések automatikus fordítására is képesek vagyunk.

A CAT eszközeinkben már meglévő szavak, kifejezések és részleges egyezések figyelembevételével 50-90%-os kedvezményt tudunk biztosítani, amely jelentősen csökkentheti kiadásait. Segítégükkel mindezek mellett pontosabban és gyorsabban tudunk elkészülni fordításainkkal, mindkét fél kölcsönös előnyére és megelégedésére.

Sürgősségi megrendelések - leadástól függő extra költségek

Dokumentumait akár sürgős határidővel is elkészítjük Önnek. A legtöbb esetben akár már 24 órán belül le tudjuk fordítani szövegeit mindaddig, amíg azok észszerű hosszúságúak. A sürgősségi megrendelések díja a leadás sebessége mellett, a forrásnyelvtől és számos további tényezőtől is függ. Lépjen velünk kapcsolatba, hogy pontosabb becslést készíthessünk megrendeléséhez!

Nagyobb megrendelésekre mennyiségi kedvezmény

Hosszú, összetett dokumentumai fordítására örömmel biztosítunk mennyiségi kedvezményeket.

Ha 20 000 szó fordításánál is többet szeretne egyszerre, teljes megrendelését kedvezményes áron teljesítjük.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Biztosak vagyunk benne, hogy szakértői csapatunkkal való konzultációját követően Ön is az E-WORD Fordítóirodát választja majd fordításaihoz!

  • Tapasztalt fordítók
  • Gyors leadási határidők
  • Megfizethető árak
  • Elsőosztályú minőség

Miért érdemes az E-WORD Fordítóirodát választani?

Talán pont azon gondolkozik, mi is teszi az E-WORD Fordítóiroda szolgáltatásait egyedülállóvá és milyen előnyöket kínálunk más cégekkel szemben? Összegyűjtöttünk ezért közülük néhányat:

Gyors kiszolgálás

Ha minket választ fordítási feladataihoz, az Ön ütemezése és igényei szerint dolgozunk, és mindig betartjuk a projektjével kapcsolatban egyeztetett határidőket. Ha pedig még gyorsabban lenne szüksége a munkánkra, további díj ellenében akár sürgősségi szolgáltatásainkat is igénybe veheti. Mi soha nem késünk – szerintünk ez is fontos garanciája egy megbízható kapcsolatnak.

Fordítás iparági szakértőkkel

Csakis olyan fordítókat választunk, akiknek a fordítandó anyag témája a szakterülete, hiszen az általános fordítók nem képesek megérteni az adott üzletág bonyolultságát. Ezzel számos alapvető problémát kiküszöbölhetünk, biztosítva, hogy szakmai dokumentumai 100%-osan tökéletesek legyenek.

Megfizethető árak

Bár csapatunkat csupa szakértő nyelvész és fordító alkotja, áraink mégis megfizethetőek. Egy kiváló fordító munkája sosem olcsó, ami díjszabásunkon is érződik, de büszkék vagyunk rá, hogy észszerű árképzési rendszerünk nagy- és kisvállalatok számára is elérhetővé teszi a szakértői fordításokat.

Garantáltan a legjobb QA rendszer

Minden egyes dokumentum egy harmadik fél által végzett QA (minőségbiztosítási) rendszeren fut keresztül, az ellenőrzést pedig szakosodott QA elemzők végzik. Fordítás, szerkesztés és lektorálás után is gondoskodunk róla, hogy dokumentuma hibáktól és problémáktól mentes legyen. Erre pedig garanciát is vállalunk!

Nemzetközi szakértőkből álló fordítói csapatunkkal Magyarországon, Közép-Európában és világszerte bárhol mi vagyunk a lehető legjobb választás, ha fordításra van szüksége!

Legyen szó bármilyen nyelvről vagy iparágról, mi segítünk!