CAT (számítógépes fordítástámogatás) eszközök

Az E-WORD Fordítóiroda kihasználja a technológia nyújtotta lehetőségeket. A számítógépes és gépi fordítási szoftverek a megfelelő kezekben felbecsülhetetlenül értékes eszközök, helyes használatuk pedig csökkentheti a műszaki fordítások költségeit, felgyorsíthatja leadást, és természetesen kiváló minőségű fordításokat eredményez.

Az emberi tényező persze semmivel sem helyettesíthető. Így, bár valóban használunk gépi, fordítást segítő szoftvert, minden fordítási projektjét egy tapasztalt fordítócsapat kezeli. A legújabb CAT (számítógépes fordítást támogató) eszközöket azért használjuk, hogy könnyebben megfizethető, gyors fordításokat készíthessünk, de soha nem a minőség rovására.

Eszközeink

Munkánk segítésére számos különböző CAT eszközt használunk. Az élvonalbeli technológia segítségével számos különböző iparágban nyújtunk fordítási szolgáltatásokat.

 • SDL TRADOS (2017-es verzió)
 • Korábbi TRADOS szoftver
 • Korábbi SDLX verziók
 • MemoQ
 • DejaVU
 • Catalyst
 • LocStudio
 • WordFast
 • Idiom WorldServer
 • SDL Passolo
 • STAR Transit
 • Translation Workplace

Ezek használatával egy minden részletre kiterjedő, integrált munkafolyamatot hozunk létre, így leegyszerűsíthetjük a fordítás, a szerkesztés, a lektorálás és a minőségellenőrzés lépéseit is a jobb, gyorsabb és megfizethetőbb fordításokért.

Szemléletünk

A CAT technológia használata közben sem feledkezünk meg az emberközpontúságról. Fordítói csapatunk minden projektet a kapott anyagok elolvasásával indít, így már a fordítástámogatói segítség alkalmazása előtt megismerik a szöveget és hatékonyabban teljesíthetik a feladatot.

Csakis a projekttel való megismerkedés után, az általános szavak és kifejezések lefordításához, valamint bizonyos szógyűjtemények létrehozásához vesszük igénybe a CAT szoftvereket, mielőtt lelkiismeretesen belevágnánk a fordítás folyamatába. A teljes emberi irányításnak köszönhetően a CAT programok által okozott esetleges hibákat kiküszöbölve nyújthatunk megbízható fordítási szolgáltatásokat.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Biztosak vagyunk benne, hogy szakértői csapatunkkal való konzultációját követően Ön is az E-WORD Fordítóirodát választja majd fordításaihoz!

 • Tapasztalt fordítók
 • Gyors leadási határidők
 • Megfizethető árak
 • Elsőosztályú minőség

Miért érdemes az E-WORD Fordítóirodát választani?

Talán pont azon gondolkozik, mi is teszi az E-WORD Fordítóiroda szolgáltatásait egyedülállóvá és milyen előnyöket kínálunk más cégekkel szemben? Összegyűjtöttünk ezért közülük néhányat:

Gyors kiszolgálás

Ha minket választ fordítási feladataihoz, az Ön ütemezése és igényei szerint dolgozunk, és mindig betartjuk a projektjével kapcsolatban egyeztetett határidőket. Ha pedig még gyorsabban lenne szüksége a munkánkra, további díj ellenében akár sürgősségi szolgáltatásainkat is igénybe veheti. Mi soha nem késünk – szerintünk ez is fontos garanciája egy megbízható kapcsolatnak.

Fordítás iparági szakértőkkel

Csakis olyan fordítókat választunk, akiknek a fordítandó anyag témája a szakterülete, hiszen az általános fordítók nem képesek megérteni az adott üzletág bonyolultságát. Ezzel számos alapvető problémát kiküszöbölhetünk, biztosítva, hogy szakmai dokumentumai 100%-osan tökéletesek legyenek.

Megfizethető árak

Bár csapatunkat csupa szakértő nyelvész és fordító alkotja, áraink mégis megfizethetőek. Egy kiváló fordító munkája sosem olcsó, ami díjszabásunkon is érződik, de büszkék vagyunk rá, hogy észszerű árképzési rendszerünk nagy- és kisvállalatok számára is elérhetővé teszi a szakértői fordításokat.

Garantáltan a legjobb QA rendszer

Minden egyes dokumentum egy harmadik fél által végzett QA (minőségbiztosítási) rendszeren fut keresztül, az ellenőrzést pedig szakosodott QA elemzők végzik. Fordítás, szerkesztés és lektorálás után is gondoskodunk róla, hogy dokumentuma hibáktól és problémáktól mentes legyen. Erre pedig garanciát is vállalunk!

Nemzetközi szakértőkből álló fordítói csapatunkkal Magyarországon, Közép-Európában és világszerte bárhol mi vagyunk a lehető legjobb választás, ha fordításra van szüksége!

Legyen szó bármilyen nyelvről vagy iparágról, mi segítünk!