​FOGYASZTÓI ELEKTRONIKAI FORDÍTÁSOK

A fogyasztói elektronika modern világában erőteljes a verseny, sok a kihívás és a piac természeténél fogva globalizált. Ha az Ön cége is ebben az iparágbanban tevékenykedik, jó eséllyel együtt kell dolgoznia más országokbeli beszállítókkal, kereskedőkkel, gyártókkal és forgalmazókkal is, akár Magyarországon, akár a világ bármely más pontján van a székhelye.

A fogyasztói elektronika területére szánt fordítások azért jelentenek kifejezetten nagy kihívást, mivel a legtöbb eszköz még nagyon új a piacon. Az olyan innovációk, mint a VR szemüvegek, a 4K HDTV-k, a GPS eszközök, okostelefonok, MP3 lejátszók vagy digitális felvevők, 20 évvel ezelőtt még nem is léteztek, ezért az ilyen, újdonságnak számító eszközökkel kapcsolatos információk fordítása gyakran igen nehéz lehet.

Ezért is szükséges olyan fordítói szolgáltatót választania, amely alapos ismeretekkel rendelkezik a fogyasztói elektronika iparágához kapcsolódó kihívások területén. A piac gyorsasága és a versengés mértéke adott, a tét pedig a nyereségesség. Ha egy termék piacra dobása egy rossz fordítás miatt nem sikeres, cége akár komoly bajba is kerülhet.

Az E-WORD Fordítóiroda a legjobb partner minden fogyasztói elektronikával kapcsolatos fordítási projektjéhez. Világszerte tapasztalt fordítók tucatjait foglalkoztatjuk - és minden elképzelhető nyelvre (vagy nyelvről) el tudjuk készíteni dokumentumait.

Mindemellett csakis olyan fordítókat alkalmazunk, akik valódi témaszakértői a fogyasztói elektronika iparának. Különféle nyelveken ismerik a főbb műszaki kifejezéseket, az iparági szabályozásokat és a legjobb gyakorlatokat, így Ön biztos lehet benne, hogy még a műszaki szempontból legnagyobb kihívást jelentő dokumentumait is pontosan fordítják le.

Akár egy nemzetközi forgalmazóval/gyártóval szerződik vagy használati utasításokat fordít, esetleg éppen a marketing anyagokon dolgozik egy új termékének piacra dobásához, Önnek megbízható, pontos fordítási szolgáltatásra van szüksége - az E-WORD Fordítóirodától.

A használati utasítások és műszaki dokumentációk kidolgozásától, a GUI felületek lokalizálásán, jogi dokumentáció fordításán és létrehozásán keresztül, akár a csomagolás kidolgozásában is tudunk segíteni, biztosítva, hogy az új termékek teljes sikert arassanak a fogyasztói elektronikai iparban, egy 100%-osan tökéletes fordítással megtámogatva.

Segíthetünk, hogy versenyelőnyhöz juthasson, lojálisabb és márka-tudatosabb vásárlókat szerezzen, a mi szakértő fordítási szolgáltatásaink segítségével növelve üzletét.

Kizárólag a fogyasztói elektronikában jártas szakértőket alkalmazunk

Az E-WORD Fordítóirodát az iparági specializáció iránti elkötelezettsége teszi egyedülállóvá az online fordító cégek között. Mi nem egyszerűen csak „általános” fordítókat használunk, akik sokféle nyelven beszélnek, de nincsenek mélyebb szintű ismereteik az Ön iparával kapcsolatban. Ez gyenge minőséghez, zavaros és helytelen fordításokhoz vezet.

Ehelyett inkább az Ön ipari tevékenységében professzionális tudással rendelkező szakértő nyelvészeket használunk témaszakértőink mellett. A legjobbak és legnagyobb tudásúak közül válogatjuk fordítóinkat és szakértőinket egy kifejezetten igényes felvételi eljárás során - így Ön biztos lehet benne, hogy csakis a legjobb fordítókat kapja.

A fogyasztói elektronika világában mindez különösen nagy fontossággal bír. Az innovációegy szempillantás alatt megtörténik – és ha nem tart vele lépést, lemarad. Ezért van szükség arra, hogy olyan nyelvészekkel és fordítókkal működjön együtt, akik rendelkeznek az adott iparági terminológiai, piacra dobás előtt álló termékekkel kapcsolatos aktuális ismereteivel. Röviden: Önnek az E-WORD Fordítóirodára van szüksége!

Mi szeretjük a kihívást - ezért örülünk neki különösen, hogy a fogyasztói elektronika területén szolgálhatjuk ki ügyfeleinket. Nem számít, hogy mennyire nehéz, összetett vagy részletgazdag a projektje, lépjen velünk kapcsolatba még ma és szerezzen versenyképes előnyt!

Fogyasztói elektronikához kapcsolódó fordítási szolgáltatások

Bármire is van szüksége, nálunk elérhető hozzá a megfelelő szakértelem a pontos, megbízható és könnyen érthető fordításért. A legegyszerűbb feladatoktól, mint a brosúrák, bemutatótermi reklámok és marketing anyagok fordítása; a többnyelvű termék kézikönyveken, az üzleti ajánlatokon keresztül a jogi dokumentumokig - mindent ránk bízhat! Íme, szolgáltatásaink rövid listája:

 • Marketing és reklámozás - A megfelelően lefordított marketing anyagok elengedhetetlenek a fogyasztói elektronikai termékek piacra dobásához. Mi mindenféle marketing anyagát igényesen le tudjuk fordítani, beleértve a bemutatótermi reklámokat, a sajtóközleményeket, közösségi/SEM (keresőmotoros marketing) reklámokat, szórólapokat, de még a videókat is!
 • Csomagolás - Egy új fogyasztói elektronikai termék sikeréhez vonzó és érthető csomagolásra van szükség. Mi pontosan és érthetően fordítjuk le a termék csomagolásának és dizájnelemeinek szövegeit és minden további, az értékesítést segítő hasznos információt.
 • Szoftver/GUI fordítás és lokalizálás - Az olyan eszközökhöz mint a TV-k, az MP3 lejátszók, a telefonok és a videofelvevők leírásának fordítása és lokalizálása szükséges ahhoz, hogy a sokrétű nemzetközi piacon is sikeresek legyenek a termékek. Csapatunk segítségére lesz a GUI elemek, az értesítések, a felhasználói menük és a funkciók fordításában, hogy termékei bármelyik nyelven használhatóak legyenek.
 • Szabadalmak és jogi dokumentumok - A szabadalmak benyújtása más nyelveken, a jogi dokumentumok (például szerződések) fordítása igen bonyolult feladat. Jogi szakértőink, fordítóink és a fogyasztói elektronika területén jártas munkatársaink csapata azonban mindenre készen áll – és nekik köszönhetően pontosan le tudjuk fordítani még a legösszetettebb dokumentumokat is.
 • Weboldal lokalizálás és fordítás - Egy ügyfeleknek szóló weboldal nagyon hatékony marketing eszköz, mi pedig minden tartalmat le tudunk fordítani, a GYIK-től a kezdőoldalakig, a blogbejegyzéseken és kézikönyveken át egészen a termékoldalakig.
 • Használati utasítások - Egy helyesen lefordított használati utasítás a vásárlói elégedettség kulcsa. Egyszerű, könnyen követhető használati utasítás nélkül előfodrulhat, hogy a fogyasztók nem tudják beállítani terméküket vagy nem tudják elhárítani annak hibáit – ez pedig a cégével szembeni elégedetlenséghez vezethez. Az E-WORD Fordítóiroda tapasztalt nyelvészeinek és elektronikai szakértőinek csapata azonban Önnek is biztosítja a megfelelő fordítást minden kulcsfontosságú fogyasztói dokumentációhoz.
 • Műszaki dokumentáció - A legtöbb fő fogyasztói elektronikai eszköz üzemeltetéséhez és karbantartásához műszaki dokumentáció is szükséges. Mi pedig le tudjuk fordítani az online tudásbankokat és wikiket, a műszaki dokumentumokat, a GYIK-eket, de még a telepítési/beállítási útmutatókat is - mindent megadva felhasználóinak ahhoz, hogy az általuk megvásárlolt termék összes előnyét kihasználhassák.
 • EULA fordítás – A szoftverengedélyeztetés és a végfelhasználói licenszszerződés (EULA) fordítása nem könnyű feladat, de szakértőinkkel jogilag pontos fordítási szolgáltatásokat biztosítunk Önnek a határidők betartásával, ügyelve arra, hogy a hardver vagy szoftver minden felhasználója pontos tájékoztatást kapjon fogyasztói jogairól.
 • Sales Sheets – A „Sales sheets” avagy értékesítői brosúrák a helyi nyelvekre fordítva hatékonyan segítik a fogyasztói elektronikai eszközök honosítását. Műszaki fordítói csapatunk jól ismeri az egyes értékesítési helyeket, csatornákat és az ilyen eszközök előnyeit, így biztosan minden, a termék eladásához szükséges információt a rendelkezésére tud majd bocsájtani értékesítő munkatársainak.
 • Termékbemutatók – Az informatív és könnyen érthető termékbemutató egy igazán figyelemre méltó értékesítési eszköz, létrehozásához pedig korábban már lefordított dokumentációját és termékadatait is felhasználhatjuk, ezzel is segítve az eladáshelyi vásárlások számának növelését.

Egyedülálló hozzáállásunk, időben elvégzett szolgáltatásaink és megfizethető áraink tesznek minket fantasztikus választássá kívánságainak teljesítéséhez a fogyasztói elektronika iparában. 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Biztosak vagyunk benne, hogy szakértői csapatunkkal való konzultációját követően Ön is az E-WORD Fordítóirodát választja majd fordításaihoz!

 • Tapasztalt fordítók
 • Gyors leadási határidők
 • Megfizethető árak
 • Elsőosztályú minőség
 • ​Kérjen ingyenes árajánlatot most, melyet hétköznap akár 1 órán belül elkészítünk Önnek!

  LEGYEN SZÓ BÁRMILYEN NYELVRŐL VAGY IPARÁGRÓL, MI SEGÍTÜNK!