​PÉNZÜGYI FORDÍTÁS

A nemzetközi pénzügy világa nagyon összetett, éppen ezért a pénzügyi fordítás is rendkívüli szakértelmet követel meg. Üzletágak tucatjai tartoznak bele a biztosítási cégektől a tőzsdeügynökökön és bankokon keresztül a fedezeti alapokig, könyvelő cégekig és befektetési vállalatokig. Mivel a nemzetközi kereskedelem és pénzügy világába ilyen sok különféle vállalat tartozik, a működési terület globális bővítése, vagy egy külföldi/nemzetközi ügyféllel való közös munka nagyon nehéz lehet - még akkor is, ha van egy fordítója.

Önnek olyan pénzügyi fordítóra van szüksége, aki nemcsak anyanyelvi szinten beszéli a célnyelvet, de tapasztalata is van abban a pénzügyi szektorban, amelyikben működik. Fordítójának értenie kell a technikai kifejezéseket, a szabályozói problémákat és a legjobb gyakorlatokat, amelyet az Ön cége is követ.

Ez teszi az E-WORD Fordítóirodát a legjobb választássá minden pénzügyi fordítási projektjéhez.

Mi másként működünk, mint a többi fordító cég. Ahelyett, hogy kirendelnénk Ön mellé egy „általános” fordítót, mi időt szakítunk rá, hogy olyan tapasztalt fordítót keressünk, aki anyanyelvi szinten beszéli a célnyelvet, és professzionális tudással rendelkezik az Ön pénzügyi területén.

Mindennek köszönhetően kivételes eredményeket biztosítunk ügyfeleink számára a pénzügyi szektorban. Lehet akár fedezeti alapkezelő, biztosításkezelő, tőzsdeügynök vagy bankár, nekünk megvannak a szakképzett pénzügyi fordítók, akikre szüksége van a tökéletesen pontos, egyértelmű és tömör dokumentumfordításhoz.

pénzügyi fordítás

Képzett, professzionális pénzügyi fordítók

Az E-WORD Fordítóirodánál kizárólag a legképzettebb, legtapasztaltabb anyanyelvű fordítókat alkalmazzuk. Minden fordítónknak anyanyelve az a nyelv, amelyikre specializálódott, emellett minimum 10 éves fordítói tapasztalattal, vagy fordítói diplomával rendelkeznek egy akkreditált egyetemről, vagy más oktatási intézményből.

És ez még nem minden! Fordítóinkat úgy válogatjuk meg, hogy biztosítsuk, hogy mindemellett témaszakértők is legyenek. Ez azt jelenti, hogy ha minket választ a pénzügyi fordítás szolgáltatásra, egy olyan fordítót rendelünk Ön mellé, aki az Ön területére specializálódott. Ha például a könyvelés területén működik, akkor fordítói csapatunkban lesz egy olyan specialista fordító, aki érti az egyedi terminológiát, jogi követelményeket és a további, összetett könyvelési tudnivalókat.

Ez lehetővé teszi számunkra, hogy pontosabb, megbízhatóbb és hatékonyabb fordításokat biztosítsunk, mint bármelyik másik fordító cég - akár Magyarországon, akár külföldön.

Szeretne még többet tudni? Vessen egy pillantást ízelítő listánkra szolgáltatásainkról!

Pénzügyi fordítás - szolgáltatásaink

Bármilyen pénzügyi dokumentumot képesek vagyunk lefordítani - mindegy, milyen egyszerű vagy összetett. Akár multinacionális sajtóközleményt ad ki, akár egy átfogó, 100 oldalas prospektust készít a potenciális befektetők számára, mi vagyunk a legjobb választás.

Íme néhány példa pénzügyi fordítási szolgáltatásainkra:

 • Éves befektetői jelentések - Az év végi befektetői jelentések létfontosságú hozzávalói bármely multinacionális pénzügyi vállalat működésének. Egy pontos, egyértelmű és informatív befektetői jelentés nemzetközi ügyfelei számára fantasztikus módon bizonyíthatja, hogy megfelelően kezeli pénzüket.
 • Meghatalmazotti nyilatkozatok - A meghatalmazotti nyilatkozatokat azelőtt kell kitölteni, mielőtt a vállalatok bekérnék, és az éves találkozó előtt iktatnák a részvényesi szavazatokat. Egy megfelelően lefordított, egyértelmű meghatalmazotti nyilatkozat benyújtásának elmulasztása akár még büntetéshez is vezethet abban az országban, ahol vállalata működik. Pénzügyi és jogi szakértő fordítói csapatunk azonban Önnek is örömmel készít jogilag kötelező érvényű, precízen lefordított meghatalmazotti nyilatkozatot.
 • Tájékoztatók - A tájékoztató az új ügyfelek, befektetők vagy vállalati partnerek megszerzésének kulcsa. Nem számít, mennyire összetett vagy részletes a tájékoztatója, fordítói csapatunk több mint 100 nyelven képes elkészíteni nyelvtanilag tökéletes, egyszerűsített és tömör dokumentumát! Bízzon benne bátran, hogy kivételes megoldást nyújtunk Önnek, amely globalizált, multinacionális pénzügyi környezetben is hozzásegíti majd a sikerhez.
 • Gazdasági/piaci jelentések - A gazdasági és piaci jelentés hasznos eszköz a befektetők és pénzügyi alkalmazottak számára. Jelenlegi piaci jelentései lefordíttatásával biztosíthatja, hogy az összes multinacionális irodája naprakész legyen.
 • Biztosítási dokumentumok - Még a legösszetettebb biztosítási dokumentációt is le tudjuk fordítani! A szerződésektől és követelési jelentésektől a kötvény űrlapokig és biztosítási igazolásokig: mi bármit képesek vagyunk kezelni.
 • Marketing és reklámanyagok - Akár szórólapot készít egy kereskedelmi bemutatóra vagy expóra, akár új, a vásárlóknak szóló weboldalt hoz létre, esetleg egyéb marketing/reklámanyagra van szüksége egy másik nyelven, mi segíthetünk!
 • Szabályozói megfelelőségi dokumentumok - A hibátlan pontosság a szabályozói megfelelőségi dokumentációk esetében is elengedhetetlen. Akár az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (SEC) kell dokumentumokat benyújtania, akár bármely más megfelelőségi ügynökség részére, abban az országban, ahol működik, szüksége lesz egy olyan fordító cégre, amely garantálja a tökéletes érthetőséget és azt, hogy dokumentuma megfelel minden vonatkozó irányelvnek az érintett országban. Az E-WORD Translations jogi és pénzügyi fordítói csapata készen áll a feladat elvégzésére!
 • Weboldal fordítás és lokalizálás - Akár egy egyszerű, az ügyfeleknek szánt weboldalt szeretne új nyelvre fordíttatni, akár új ország irányába terjeszkedik, ahol lokalizálnia kell teljes vállalati webes jelenlétét; mi segítünk. Lefordítjuk weboldalának minden tartalmát, gondoskodva a könnyű eligazodásról, az esztétikailag vonzó megjelenésről, és még arról is, hogy a helyi mértékegységek, idő/dátum követelményeknek is megfeleljen.
 • Sajtóközlemények - Megkönnyítjük Önnek legfontosabb sajtóközleményei fordítását és prezentációját a nemzetközi sajtó képviselői előtt.
 • Egyedi szoftver lokalizálás - Ha lokalizálni szeretné saját szoftverét, az E-WORD Translations ebben is segíthet Önnek. Fordítói csapatunk fejlesztői csapatával szorosan együttműködve hozza létre a tökéletesen pontos fordítást, így biztosítva a zökkenőmentes és kiváló felhasználói élményt.
 • Pénzügyi jelentések - Akár negyedéves pénzügyi jelentéseket és beszámolókat, audit jelentéseket vagy bármilyen egyéb pénzügyi jelentést ad ki, mi gyorsan és hatékonyan le tudjuk fordítani azokat, ezzel támogatva nemzetközi üzleti törekvéseit!

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Biztosak vagyunk benne, hogy szakértői csapatunkkal való konzultációját követően Ön is az E-WORD Fordítóirodát választja majd fordításaihoz!

 • Tapasztalt fordítók
 • Gyors leadási határidők
 • Megfizethető árak
 • Elsőosztályú minőség
 • ​Kérjen ingyenes pénzügyi fordítás árajánlatot most, melyet hétköznap akár 1 órán belül elkészítünk Önnek!

  LEGYEN SZÓ BÁRMILYEN NYELVRŐL VAGY IPARÁGRÓL, MI SEGÍTÜNK!