Cégkivonat fordítás

Fordítóirodánk rövid határidővel, professzionális minőségben és rendkívül kedvező áron vállalja cégkivonatok fordítását a világ összes nyelvére. Szakképzett fordítóink anyanyelvszintű nyelvtudással és az üzleti és gazdasági életben szerzett sok éves tapasztalatuknak köszönhetően hivatalos fordítások elvégzését is vállalják. A hiteles fordításokat világszerte elfogadják mint az eredetivel azonos fordítási anyag, így akár hiteles ügyintézéshez is felhasználhatóak.

Az E-Word Fordítóiroda professzionális fordításokat végez céges ügyfelei számára

A cégkivonat fordítás is rendkívül precíz munkát és nagy szakmai tudást igényel, hiszen a lefordítandó anyag jellemzően tartalmazza a cégadatokat, a tevékenységi köröket, székhely adatokat olyan fontos szakkifejezéseket, terminológiákat amelyeket csak a megfelelő szakképesítéssel rendelkező fordítók képesek megfelelően átlátni és lefordítani. A különböző nyelvű cégkivonatok számtalan eltérő formátumban érhetőek el és jellemzően 10-15 oldal terjedelműek szoktak lenni. Irodánk a cégkivonatokat hivatalos záradékkal látja el, amelyet a cégbíróság és számos más intézmény és hatóság is elfogad nemzetközi szinten.

Az E-Word Fordítóiroda közel két évtizedes tapasztalattal, nagy tudású és szakmai tapasztalatú fordító csapattal és kiváló minőségű szoftveres támogatással várja céges ügyfeleit. Árképzésünk rendkívül kedvezően alakul, köszönhetően a felhasznált programoknak. A többszintű minőség-ellenőrzés biztosítja, hogy minden átadott fordításunk tökéletes minőségben készüljön el és ügyfeleink a legnagyobb mértékben legyenek megelégedve az átadott anyagokkal.

Összetettebb, több diszciplínát érintő szövegek esetén több szakfordítóval dolgozunk és mindig a szükséges tudással rendelkező fordító végzi el a fordításokat. Büszkék vagyunk rá, hogy olyan szakterületekben is jeleskedünk mint az orvosi és gyógyszerészeti, a műszaki és informatikai, a kereskedelmi és gazdasági, illetve a jogi és közigazgatási.

Amikor többre van szükség mint egy egyszerű cégkivonat fordítás

Fordítóirodánk nem csak a cégkivonatok fordítását vállalja a világ összes nyelvére, hanem minden ehhez kapcsolódó anyag lefordítását is.

Többek között a következő szakterületeken tudunk minőségi szolgáltatást kínálni leendő, céges ügyfeleink számára:

 • cégkivonat fordítás
 • társasági szerződés fordítás
 • alapító okirat fordítás
 • aláírási címpéldány (aláírási minta) fordítás
 • adásvételi szerződés fordítása
 • tulajdoni lap fordítás
 • erkölcsi bizonyítvány fordítás
 • mérleg fordítás
 • egyszerűsített éves beszámoló fordítás
 • adóigazolás fordítás
 • adóbevallás fordítás
 • szerződések fordítása
 • pályázatok fordítása
 • prezentációk fordítása
 • egyéb céges iratok, dokumentumok, cikkek, írásos anyagok fordítása

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Biztosak vagyunk benne, hogy szakértői csapatunkkal való konzultációját követően Ön is az E-WORD Fordítóirodát választja majd fordításaihoz!

 • Tapasztalt fordítók
 • Gyors leadási határidők
 • Megfizethető árak
 • Elsőosztályú minőség

Miért érdemes az E-WORD Fordítóirodát választani?

Talán pont azon gondolkozik, mi is teszi az E-WORD Fordítóiroda szolgáltatásait egyedülállóvá és milyen előnyöket kínálunk más cégekkel szemben? Összegyűjtöttünk ezért közülük néhányat:

Gyors kiszolgálás

Ha minket választ fordítási feladataihoz, az Ön ütemezése és igényei szerint dolgozunk, és mindig betartjuk a projektjével kapcsolatban egyeztetett határidőket. Ha pedig még gyorsabban lenne szüksége a munkánkra, további díj ellenében akár sürgősségi szolgáltatásainkat is igénybe veheti. Mi soha nem késünk – szerintünk ez is fontos garanciája egy megbízható kapcsolatnak.

Fordítás iparági szakértőkkel

Csakis olyan fordítókat választunk, akiknek a fordítandó anyag témája a szakterülete, hiszen az általános fordítók nem látják át az adott üzletág bonyolultságát. Ezzel számos alapvető problémát kiküszöbölhetünk, biztosítva, hogy szakmai dokumentumai 100%-osan tökéletesek legyenek.

Megfizethető árak

Bár csapatunkat csupa szakértő nyelvész és fordító alkotja, áraink mégis megfizethetőek. Egy kiváló fordító munkája sosem olcsó, ami díjszabásunkon is érződik, de büszkék vagyunk rá, hogy észszerű árképzési rendszerünk nagy- és kisvállalatok számára is elérhetővé teszi a szakértői fordításokat.

Garantáltan a legjobb QA rendszer

Minden egyes műszaki dokumentum egy harmadik fél által végzett QA (minőségbiztosítási) rendszeren fut keresztül, az ellenőrzést pedig szakosodott QA elemzők végzik. Fordítás, szerkesztés és lektorálás után is gondoskodunk róla, hogy dokumentuma hibáktól és problémáktól mentes legyen. Erre pedig garanciát is vállalunk!

Nemzetközi szakértőkből álló fordítói csapatunkkal Magyarországon, Közép-Európában és világszerte bárhol mi vagyunk a lehető legjobb választás, ha fordításra van szüksége!

Legyen szó bármilyen nyelvről vagy iparágról, mi segítünk!