​LEGJOBB NYELVISKOLÁK BUDAPESTEN

A nyelvtanulásnak számtalan módja van, a legegyszerűbb és legkevésbé anyagilag megterhelő ezek közül mindenféleképpen az, ha valaki középiskolai tanulmányai során el tudja sajátítani azt a nyelvet, vagy azokat a nyelveket, amelyeket tanul. Emellett ma már több applikációt és internetes programot is találhatunk, melyek segíthetnek 1-1 nyelv elsajátításában.

Sok esetben ez azonban sajnos nem történik meg, és kellemetlen helyzetbe kerülhetünk, ha egy új pozíció betöltéséhez hirtelen nyelvvizsgára lenne szükségünk, vagy a diplománk átvételéhez lenne szükség minél előbb erre a papírra.

Ezekben az esetekben a gyorstalpaló tanfolyamok kifejezetten jó megoldások lehetnek, éppen ezért ebben a cikkben összegyűjtöttük neked a legjobb nyelviskolákat Budapesten, hogy könnyebb legyen kiigazodnod a rengeteg lehetőség között.

1. Dover nyelvi centrum

A Dover nyelviskola elsősorban angol nyelvtanításra koncentrál, ebből azonban nagy valószínűséggel az egyik legprofibb oktatóközponttá nőtte ki magát az utóbbi években. Tanáraik több éves szakmai tapasztalattal rendelkező elismert oktatók, akik minden bizonnyal gond nélkül eljuttatnak majd arra a szintre, amelyre szükséged van.

Az egyik legkedvezőbb dolog, amit a Dover kínál, hogy kitölthetsz náluk egy online szintfelmérőt, amely alapján be tudnak sorolni téged a te képességeidnek megfelelő csoportba.

További pozitívum, hogy amennyiben 2-3 ismerősödet magaddal viszed, úgy arra is lehetőség van, hogy kis csoportban csak ti tanuljatok. Természetesen részt vehetsz pár fős foglalkozásokon akkor is, ha nem tudsz magaddal vinni senkit.

Az, hogy mekkora csoportban tanulsz itt csak és kizárólag attól függ, hogy mennyi pénzt kívánsz szánni a 40-60 órára, amit az intézményben veszel, hiszen a kisebb csoportos foglalkozások drágábbak.

Az angol mellett egyébként a nyelviskola kínál orosz, olasz, német, spanyol és francia tanfolyamokat is.

2. Converzum

A Converzum nyelviskola az egyik legrégebbi nyelviskolának a jogutódja, a Tudomány Nyelviskoláé. Ez az iskola elsősorban az angol nyelv oktatására koncentrál, azt azonban nagyon magas szinten űzi, hiszen számtalan olyan külföldön elfogadott nyelvvizsgára is vállalja a felkészítést, melyre a legtöbb más nyelviskolában nem lenne lehetőséged felkészülni.

A Converzumnál ötvözik a klasszikus nyelvtanítást a legmodernebb módszerekkel és igényekkel, így kínálnak például olyan tanfolyamot is, melynek nagy részét otthonról, a számítógéped elől végezheted olyan oktatóanyagok segítségével, melyet a nyelviskola legprofibb tanárai dolgoztak ki. Ez kifejezetten hasznos lehet, ha kíséretként órákra is be tudsz járni.

Az iskola kínál szuperintenzív tanfolyamot, melyben két hét tanítás alatt vállalják, hogy felkészítenek egy középfokú nyelvvizsga szintjére a legfontosabb nyelvtani szabályok és a kommunikációd fejlesztésének segítségével.

A II. Kerületben található nyelviskola egyébként az angol nyelven kívül rendelkezik egy szintén elég jó szintű német képzéssel is.

3. Inter-Lingua Nyelviskola

Ahogy a nyelviskola neve is mutatja, profilja elsősorban az, hogy náluk van a legnagyobb választék nyelvek szempontjából. Gondolj egy nyelvre amit meg szeretnél tanulni! Na, ha nem gondoltál egy nagyon kevés ember által beszéltre, akkor szinte biztos, hogy ebben a nyelviskolában lesz lehetőséged elsajátítani azt.

A teljesség igénye nélkül itt van pár olyan nyelv, amelynek igen komoly szakértői tanítanak az Inter-Lingua-nál: orosz, olasz, spanyol, portugál, angol, német, arab, francia, norvég, finn, svéd, ukrán, horvát, görög, japán, lengyel.

A tanfolyamok egyébként itt viszonylag az olcsóbb árkategóriába sorolhatók​. Természetesen a nehezebb nyelvek foglalkozásai, melyeket kevesebb ember beszél igazán jól kicsit drágábbak, mint mondjuk az angol. Azonban ezek az összegek sem mondhatóak tragikusnak, tehát mindenféleképpen megéri felkeresni az intézményt, ha egy ilyen különleges nyelvet szeretnél elsajátítani vagy ha mondjuk ​ szakfordító szeretnél lenni.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Biztosak vagyunk benne, hogy szakértői csapatunkkal való konzultációját követően Ön is az E-WORD Fordítóirodát választja majd fordításaihoz!

  • Tapasztalt fordítók
  • Gyors leadási határidők
  • Megfizethető árak
  • Elsőosztályú minőség
  • ​Kérjen ingyenes árajánlatot most, melyet hétköznap akár 1 órán belül elkészítünk Önnek!

    LEGYEN SZÓ BÁRMILYEN NYELVRŐL VAGY IPARÁGRÓL, MI SEGÍTÜNK!