​​ERKÖLCSI BIZONYÍTVÁNY FORDÍTÁS

A gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy már nem csak Magyarországon kérnek erkölcsi bizonyítványt új munkahely létesítése esetén, hanem a legnépszerűbb külföldi célországok esetén is. Különösképpen a szakmai tudást igénylő munkapozícióknál jellemző ez a tendencia, miszerint a munkáltató bekéri az új alkalmazottól – még munkába állás előtt – az összes hivatalos iratát, amelyet tanúsítvánnyal szokás ellátni, hogy valódi, hiteles fordításokról van szó, melyek 100%-osan megfelelnek az eredeti dokumentumoknak, okmányoknak.

A német, az osztrák vagy akár az angliai munkahelyek is tehát elvárhatják, hogy az önéletrajzunk, kísérő leveleink, saját igazolványunk, jogosítványunk, TB kártyánk mellett a szükséges erkölcsi bizonyítvány hiteles fordítás másolatát is bemutassuk számukra. Erre azért van szükség, mert a munkáltatók szeretnék leinformálni a leendő alkalmazottjaikat. Ilyen esetben szükséges, hogy az állampolgársága szerinti országból be kell mutatni egy három hónapnál nem régebbi, hatósági erkölcsi bizonyítványt, hitelesen a munkáltató országának nyelvére lefordítva.

Fordítóirodák Budapest területén több is van, de a legjobb szolgáltatást az E-Word Fordítóiroda nyújtja.

Amit az erkölcsi bizonyítvány hiteles fordításáról tudni érdemes

A hatósági erkölcsi bizonyítvány magyar nyelvű változatát már akár online is igényelhetjük és évente négy alkalommal illetékmentes. Külföldön az erkölcsi bizonyítvány fordítása tanúsítja azt, hogy az állampolgár büntetlen előéletű. Ezt pedig sok munkahelyen betöltendő állás esetén előfeltétel. Miután kiváltottuk a magyar nyelvű hivatalos dokumentumot, ügyelni kell rá, hogy az erkölcsi bizinyítvány fordítást minél előbb elvégeztessük, mivel ezen dokumentum érvényességi idejétől számítva, általában 3 hónapon belül használhatóak fel.

Az erkölcsi bizonyítványok fordítása rendkívül rövid időn belül elkészíthető és irodánk nem csak magyar nyelvű erkölcsi bizonyítványok fordításával foglalkozik. A világ összes nyelvéről akármilyen más nyelvre kérhető hivatalos fordítás. A fordítások alján tanúsítjuk, hogy a fordítást hivatalos fordító készítette és, hogy minden abban foglalt adat a valóságnak megfelel. Így a lefordított dokumentumot elfogadják nem csak a munkáltatók, de akár hitelintézmények és külföldi okmányirodák is. A bélyegzővel ellátott és összefűzött dokumentumok tehát hitelt érdemlő másolatai a forrásnyelven kiadott, eredeti erkölcsi bizonyítványoknak.

erkölcsi bizonyítvány fordítás

​Erkölcsi bizonyítvány fordítás 

​az E-Word Fordítóirod​ánál

Cégünk sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezik hivatalos iratok és okmányok speciális fordításában a világ összes nyelvén. Költséghatékony munkáinkat a szoftveres támogatás segítségével érjük el. A speciális területeken át a hagyományos iratokig minden területen képesek vagyunk tökéletes fordításokat készíteni a legkülönbözőbb témakörökig. Nem csak ilyen rövidebb dokumentumokat fordítunk, mint az erkölcsi bizonyítvány, igazolvány vagy jogosítvány, hanem akár olyan komolyabb szakmai írásokat is, mint az orvosi disszertációk, szakmai szakdolgozatok és egyetemi diplomamunkák.

A bármilyen nyelvre lefordított hatósági erkölcsi bizonyítványok hivatalos záradékkal, bélyegzővel és tanúsítvánnyal vannak ellátva, amelyek garantálják, hogy külföldön bárhol, az eredetivel azonos, hivatalos dokumentumként kezeljék és elfogadják. Cégünk segít lefordítani minden iratot és dokumentumot, ami egy külföldi letelepedéshez, munkavállaláshoz vagy továbbtanuláshoz szükséges. Így akár önéletrajzok, nyelvvizsgák, bizonyítványok, indexek, bizonyítványok vagy más ügyintézéshez szükséges iratok és szövegek fordításában is ügyfelei segítségére áll. A nagy tapasztalatú szakembergárda és a sok éves szakmai tapasztalat a garancia a minőségi munkánkra. Tegyen Ön is próbára minket!

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Biztosak vagyunk benne, hogy szakértői csapatunkkal való konzultációját követően Ön is az E-WORD Fordítóirodát választja majd fordításaihoz!

  • Tapasztalt fordítók
  • Gyors leadási határidők
  • Megfizethető árak
  • Elsőosztályú minőség
  • ​Kérjen ingyenes ​​erkölcsi bizonyítvány fordítás árajánlatot most, melyet hétköznap akár 1 órán belül elkészítünk Önnek!

    LEGYEN SZÓ BÁRMILYEN NYELVRŐL VAGY IPARÁGRÓL, MI SEGÍTÜNK!