Nyelvkínálatunk

Az E-WORD Fordítóiroda tapasztalt fordítók százainak multinacionális csapatát foglalkoztatja. Büszkék vagyunk rá, hogy mindig megtaláljuk az Ön projektjéhez legmegfelelőbb fordítót vagy tolmácsot – függetlenül attól, milyen nyelvre kíván fordíttatni.

Íme néhány példa arra, hogy milyen nyelveken dolgozunk:
afrikaansalbánangolarab
azerbajdzsániaztékbantubaszk
beloruszbengálibolgárbosnyák
burmaicsehdakotadán
karibikatalánkeltakínai
korzikaiészak-amerikai indiáneszkimóeszperantó
észtfárszifinnflamand
franciagöröggrúzhaiti-kreol
hawaiihéberhindihmong
hollandhorvátindonézír
irániizlandijapánkazah
khmerkirgizkongóikoreai
kurdlaolatinlengyel
lettlitvánmacedónmagyar
malájmáltaimoldávmongol
németnepálinigériainiger-kordofáni
norvégnorvég (újnorvég)óegyiptomiógörög
olaszoroszörménypandzsábi
pápua-ausztrálpastuperzsaportugál
romarománspanyolsumér
svédszamoaiszerbszerb-horvát
szlovákszlovénszomáliszuahéli
szudánitahititangalogthai
tibetitöröktürkménukrán
urduüzbégvietnámi 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Biztosak vagyunk benne, hogy szakértői csapatunkkal való konzultációját követően Ön is az E-WORD Fordítóirodát választja majd fordításaihoz!

  • Tapasztalt fordítók
  • Gyors leadási határidők
  • Megfizethető árak
  • Elsőosztályú minőség

Miért érdemes az E-WORD Fordítóirodát választani?

Talán pont azon gondolkozik, mi is teszi az E-WORD Fordítóiroda szolgáltatásait egyedülállóvá, és milyen előnyöket kínálunk más cégekkel szemben. Összegyűjtöttünk ezért közülük néhányat:

Gyors kiszolgálás

Ha minket választ fordítási feladataihoz, az Ön ütemezése és igényei szerint dolgozunk, és mindig betartjuk a projektjével kapcsolatban egyeztetett határidőket. Ha pedig még gyorsabban lenne szüksége a munkánkra, további díj ellenében akár sürgősségi szolgáltatásainkat is igénybe veheti. Mi soha nem késünk – szerintünk ez is fontos garanciája egy megbízható kapcsolatnak.

Fordítás iparági szakértőkkel

Csakis olyan fordítókat választunk, akiknek a fordítandó anyag témája a szakterületük, hiszen az általános fordítók nem képesek megérteni az adott üzletág bonyolultságát. Ezzel számos alapvető problémát kiküszöbölhetünk, biztosítva, hogy szakmai dokumentumai 100%-osan tökéletesek legyenek.

Megfizethető árak

Bár csapatunkat csupa szakértő nyelvész és fordító alkotja, áraink mégis megfizethetőek. Egy kiváló fordító munkája sosem olcsó, ami díjszabásunkon is érződik, de büszkék vagyunk rá, hogy észszerű árképzési rendszerünk nagy- és kisvállalatok számára is elérhetővé teszi a szakértői fordításokat.

Garantáltan a legjobb QA rendszer

Minden egyes dokumentum egy harmadik fél által végzett QA (minőségbiztosítási) rendszeren fut keresztül, az ellenőrzést pedig szakosodott QA elemzők végzik. Fordítás, szerkesztés és lektorálás után is gondoskodunk róla, hogy dokumentuma hibáktól és problémáktól mentes legyen. Erre pedig garanciát is vállalunk!

Nemzetközi szakértőkből álló fordítói csapatunkkal Magyarországon, Közép-Európában és világszerte bárhol mi vagyunk a lehető legjobb választás, ha fordításra van szüksége!

Legyen szó bármilyen nyelvről vagy iparágról, mi segítünk!