SZAKFORDÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

Jogi fordításokra szakosodott csapatunkkal gyakorlatilag minden területet lefedünk a büntető- és polgárjogtól a bevándorlási és jogsegély ügyekig.

Hosszú évek tapasztalatával rendelkezünk a gépipari ágazatban. Akár gépeket gyárt, forgalmaz vagy telepít, akár szervizeléssel foglalkozó cége van, nálunk fordítási igényére van megoldás.

Az állandóan naprakész orvosi és gyógyszerész szakismeretekkel rendelkező, anyanyelvi szintű szakfordítóink az orvostudomány számos területén képesek a legmagasabb színvonalú fordításokat elvégezni.


Az E-Word Fordítóiroda Budapest sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a legspeciálisabb tudást igénylő területeken is. Erősségeink közé soroljuk a különböző szakterületeken végzett szakfordításokat, amelyekkel versenytársainkhoz képest, kiemelt teljesítményt nyújtunk. Szolgáltatásunk a világ összes beszélt nyelvére kiterjed, így akármilyen nyelvről, akármilyen nyelvre képesek vagyunk szakfordítást elvégezni az adott szakterülettől elvárt maximális minőségben.

Bár a szakfordítás az egyik legnehezebb fordítási eljárások közé tartozik, irodánk szakképesített, az adott témakörben jártas fordítóval végezteti el a lektorálási folyamatokat és egy speciális fordítóprogram segítségével teszi még professzionálisabbá és költséghatékonyabbá a fordítást. Az E-Word Fordítóiroda akár hitelesített fordítási megbízásokat is vállal, nagy precízséggel és rövid határidővel. Vállalkozásunk nem csak Magyarországon, de a nemzetközi piacon is kiemelt helyet foglal el, mint a világ egyik vezető fordítóirodája.

szakfordítás hiteles fordítás

Szakfordítás mesterfokon!

Amennyiben valóban minőségi munkát szeretne, bátran bízhatja ránk rövidebb vagy hosszabb szakmai iratait, dokumentációit, prezentációit, speciális leírásait, szakdolgozatait, disszertációit vagy szakmai publikációit.

MINDEN SZAKTERÜLETEN VÁLLALUNK SZAKFORDÍTÁST!

Hazai és külföldi munkatársaink a célnyelven anyanyelvi nyelvismerettel rendelkeznek és sok éves munkatapasztalattal van rálátásuk a szükséges témakörre. A szükséges szakterületre specializálódott fordítók nyelvűen, az adott szövegkörnyezetre képesek illeszteni a legbonyolultabb és összetettebb szakkifejezéseket is. Amennyiben szükségesnek látjuk, akár egyidejűleg több fordítóval is konzultálva készítjük el a tökéletes anyagot.

Kollégáinktól a kezdetek óta megköveteljük a megfelelő szakirányú végzettséget és a kimutatásaink alapján a legtöbb munkatársunknak legalább 10 éves szakmai tapasztalat áll a háta mögött. Fordítóirodánk képes minden nyelvterületen a speciális nyelvezetet és szakkifejezést is igénylő fordítások feldolgozására, amelyre garancia a többlépcsős ellenőrzési folyamatunk. Természetesen a több ember közreműködésével készült, nagyobb terjedelmű írások is egységes terminológiával kerülnek átadásra. Munkatársaink a TRADOS, az SDLX és más minőségi fordító programok segítségével optimalizálják a fordítási időt és csökkentik a fordítási költségeket.

Számtalan szakterületről végzünk hiteles fordítást!

Irodánk kiemelkedően sok szakterületre képes szakmailag korrekt szakfordítást végezni a világ összes nyelvéről a világ összes nyelvére. Ez egy olyan egyedülálló előnye az irodánknak, amivel más, hasonló szolgáltatásokat kínáló fordító irodák nem igazán tudják felvenni a versenyt.

Sikerünk titka nem csak a nyelvek széles skálájában rejlik, hanem az általunk mesterfokon végzett fordítási szakterületek sokaságában is. Vállalkozásunk ezt úgy teheti meg, hogy a világban több száz magyar és külföldi szakképzett fordítóval dolgozik együtt, akik munkáját fordító szoftveres háttér is kiegészíti.

AZ E-WORD FORDÍTÓIRODA SZÁMTALAN SPECIÁLIS SZAKTERÜLETEKRE KÉPES PROFESSZIONÁLIS SZAKFORDÍTÁSOKAT ELKÉSZÍTENI.

Kiváló referencia munkákkal rendelkezünk már számos szakterületen:

 • Jogi és közigazgatási
 • Orvosi, gyógyászati és gyógyszerészeti
 • Gazdasági és pénzügyi
 • Ipari és kereskedelmi
 • Műszaki és számítástechnikai
 • IT és telekommunikációs
 • Járműipari és szállítmányozási
 • Marketinges, online-marketinges, reklámipari
 • EU-s szakfordítások, pályázatfordítások
 • egyéb anyanyelvi szakfordítás és szaklektorálás

Az E-Word Fordítóiroda heti hét napon, napi 24 órában, még ünnepnapokon is várja a szakfordításra szánt anyagokat, akármilyen nyelvről is legyen szó. Cégünk havonta több mint egymillió szót képes minőségi módon fordítani, köszönhetően tapasztalt munkatársainknak, minőségi szoftvereinknek és a hatalmas rutinnak, amellyel vállalkozásunk rendelkezik.

TEGYEN PRÓBÁRA BENNÜNKET ÖN IS!

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Biztosak vagyunk benne, hogy szakértői csapatunkkal való konzultációját követően Ön is az E-WORD Fordítóirodát választja majd fordításaihoz!

 • Tapasztalt fordítók
 • Gyors leadási határidők
 • Megfizethető árak
 • Elsőosztályú minőség