​ANYAKÖNYVI KIVONAT FORDÍTÁSA

A születési anyakönyvi kivonat vagy házassági anyakönyvi kivonat hiteles fordítása szükségessé válhat külföldi letelepedéshez, munkavállaláshoz vagy akár továbbtanuláshoz is. Az új élethelyzet megteremtésében fontos szerepet vállal budapesti fordítóirodánk, az E-Word Fordítóiroda is. A világ összes nyelvéről akármilyen más nyelvre képesek vagyunk rövid határidővel hivatalos iratokat és dokumentumokat fordítani ügyfeleink részére. A 100%-os elégedettségi garancia számunkra elvárás, így igyekszünk a hét minden napján, a nap minden órájában megrendelőink szolgálatába állni.

Az E-Word Fordítóiroda 2001 óta van jelen Magyarországon és számos más nemzetközi területen szerzett már hírnevet magának az évek alatt. Nem csak az európai legnépszerűbb nyelvekre fordítunk, mint az angol, német, francia, spanyol, román, szlovák vagy éppen a szerb, hanem akármilyen más nyelvre is. Fordító szoftverekkel megtámogatott munkáink költséghatékonyan tudjuk kivitelezni. Több mint 100 szakfordítóval állunk kapcsolatban, akik anyanyelv szinten képesek hivatalos iratokat és okmányokat pontosan, professzionális minőségben elkészíteni. Munkáinkat több szintű minőség-ellenőrzés követi átadás előtt, hogy ügyfeleink mindig a lehető legtökéletesebb hiteles fordítást kaphassák kézhez.

anyakönyvi kivonat fordítása

Mit nevezünk az anyakönyvi kivonatok hiteles fordításának?

A fordítás alatt azt a tevékenységet értjük, amelyet a forrásnyelv és egy célnyelv ismerője végez annak érdekében, hogy a forrásnyelven megfogalmazott szöveget a célnyelven megfelelő minőségben, megfelelő szerkezetben, a nyelvi sajátosságok alapján, az eredetivel egyenértékű dokumentumként állítsa elő.

Ez az E-Word Fordítóiroda küldetése és fő feladata is.

A hiteles fordítás fogalmát a jogszabály nem határozza meg, viszont irányadó jogi normákat megfogalmaz. Magyarországon hiteles fordításnak az minősül, amelyet az annak készítésére feljogosított szervezet hiteles fordításként bocsát ki. A hiteles anyakönyvi kivonat fordítása tehát nem csupán egy egyszerű fordítás, hanem egy olyan lektorált folyamat, amely végeredménye azonos súllyal alkalmas a hatósági eljárásokban való felhasználására mint az eredeti, forrás nyelvi változat.

​Anyakönyvi kivonat fordítása az E-Word Fordítóirodánál

Fordítóirodánk évek óta vállalja nagyobb mennyiségben szakmai szövegek és hivatalos dokumentumok rövid határidővel való fordítását, akár szkennelt képek alapján online formában. Az anyakönyvi kivonat fordításán túl, minden szükséges hivatalos okmányt szívesen fordítunk ügyfeleink számára. A hivatalos iratok fordítását, a szakmában szerzett nagy tapasztalattal rendelkező, hozzáértő fordítók végzik, akik a speciális szakterületekben is megfelelő tudással rendelkeznek. Így cégünk az olyan szakmai kiegészítő iratok és dokumentumok fordításában is professzionális munkát képes átadni, mint a jogi, az egészségügyi, a műszaki vagy éppen a gazdasági szektor.

A külföldi munkavállaláshoz, áttelepedéshez vagy tanulmányok folytatásához a következő hivatalos dokumentációk fordítását végezzük nagy szakértelemmel:

 • születési anyakönyvi kivonatok
 • házassági anyakönyvi kivonatok
 • hatósági erkölcsi bizonyítványok
 • személyi igazolványok
 • jogosítványok, vezetői engedélyek
 • lakcímkártyák
 • érettségi bizonyítványok, szakmunkás végzettségek, OKJ-s vizonyítványok
 • egyetemi diplomák, főiskolai oklevelek, leckekönyvek, indexek
 • tanfolyamok, nyelvvizsgák, elismerő díjak
 • önéletrajzok, CV-k, kísérőlevelek, ajánlások, motivációs levelek

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Biztosak vagyunk benne, hogy szakértői csapatunkkal való konzultációját követően Ön is az E-WORD Fordítóirodát választja majd fordításaihoz!

 • Tapasztalt fordítók
 • Gyors leadási határidők
 • Megfizethető árak
 • Elsőosztályú minőség
 • ​Kérjen ingyenes anyakönyvi kivonat fordítás árajánlatot most, melyet hétköznap akár 1 órán belül elkészítünk Önnek!

  LEGYEN SZÓ BÁRMILYEN NYELVRŐL VAGY IPARÁGRÓL, MI SEGÍTÜNK!