magyar

english

deutsch

Internetes irodánkban a nap 24 órájában a hét minden napján érdeklődhet.


E-Word On-Line Translation Services


Címünk:
1026 Budapest,
Pasaréti út 122–124.
B épület 2/2.


E-mail: office@e-word.hu

Tel./fax: 0036 1 200 7593

Mobil: 0036 70 311 9756


MSZ EN ISO 9001:2005
Reg.: QMS-H-0001

Szakfordítás

Minden beszélt nyelven és minden szakterületen vállalunk szakfordítást. Munkatársaink a célnyelvet anyanyelvükként beszélő külföldi és hazai szakemberek. Több mint száz fordítóval állunk napi kapcsolatban, akik egy-egy meghatározott szakterületre specializálódtak. Összetettebb, több diszciplínát érintő szöveg esetében így több fordítóval dolgoztatunk.

Szakterületeink:

  • műszaki, számítástechnikai
  • gazdasági, ipari, kereskedelmi
  • orvosi
  • tudományos szakszövegek
  • jogi, közigazgatási

Kollegáinktól megköveteljük a megfelelő végzettséget, a szakvizsga meglétét. Fordítóink legtöbbje tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Többlépcsős ellenőrzési folyamatot alkalmazunk, így még a több ember közreműködésével készült hosszabb terjedelmű, speciális írásművek esetén is természetes az egységes terminológia alkalmazása. Cégünk ISO minősítése folyamatban van.

Kollegáinktól megköveteljük a legújabb fordítássegítő szoftverek használatát. A TRADOS, SDLX és más programok segítségével ügyfeleink kétszeresen nyernek: 30-50 százalékkal csökkenteni tudjuk ügyfeleink költségeit , miközben egyúttal a munkafolyamat is lényegesen lerövidül.