magyar

english

deutsch

Internetes irodánkban a nap 24 órájában a hét minden napján érdeklődhet.


E-Word On-Line Translation Services


Címünk:
1026 Budapest,
Pasaréti út 122–124.
B épület 2/2.


E-mail: office@e-word.hu

Tel./fax: 0036 1 200 7593

Mobil: 0036 70 311 9756


MSZ EN ISO 9001:2005
Reg.: QMS-H-0001

Szolgáltatásaink

Szakfordítás
Minden beszélt nyelven és minden szakterületen vállalunk szakfordítást. Munkatársaink a célnyelvet anyanyelvükként beszélő külföldi és hazai szakemberek. Több mint száz fordítóval állunk napi kapcsolatban, akik egy-egy meghatározott szakterületre specializálódtak.

A szakfordításról bővebben

Szoftverlokalizálás
A szoftveriparban tapasztalható hatalmas konkurenciaharc megköveteli, hogy a számítógépes programokat és honlapokat a saját anyanyelvükön vehessék igénybe a felhasználók. Cégünk külön szakembereket alkalmaz a szoftverek lokalizálására, azaz magyarítására, vagy idegen nyelvre való átültetésére.

A szoftverlokalizálásról bővebben

Tolmácsolás
Hazai és külföldi helyszíneken egyaránt vállalunk tolmácsolási feladatokat is. Akárcsak fordítóink, a velünk szerződésben álló tolmácsok is különféle szakterületekre szakosodtak. Így biztosítani tudjuk, hogy mindig a témához leginkább megfelelő munkatársunkat ajánljuk ügyfeleinknek.

A tolmácsolásról bővebben

Lektorálás
A lektorálás során a nyelvi helyességet, majd a szakmai kompetenciát vizsgálják munkatársaink. Irodánkban minden projekt minőségellenőrzéssel zárul. Ennek egyik eleme az átültetett szöveg nyelvtani és szakmai lektorálása. Anyanyelvi lektoraink természetesen hozott fordítások ellenőrzését is vállalják.

A lektorálásról bővebben

Kiadványszerkesztés
Macintosh és PC platformon egyaránt vállalunk kiadvány-szerkesztési feladatokat is. Az átültetett szöveget így már a megrendelőink igényeinek és útmutatásainak megfelelő tördelt, nyomdakész formátumban tudjuk szállítani ügyfeleinknek.

A kiadványszerkesztésről bővebben